Jer svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos razvoju društva

Pridružite se desetoj kampanji “Hrvatska volontira”, od 23. do 26. rujna

Objavljeno: 12.09.2021. zagorjeinternational

Hrvatski centar za razvoj volonterstva i volonterski centri u Hrvatskoj pozivaju sve organizatore volontiranja da se pridruže desetoj kampanji “Hrvatska volontira”, kako bi zajedno istaknuli potencijal za društveni razvoj koji se oslobađa volontiranjem, kada se povežu građani i organizacije iz civilnog, javnog i poslovnog sektora.

Desetom nacionalnom kampanjom, želi se ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva, u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni.

Kampanja će se ove godine provoditi od 23. do 26. rujna.

– Ovogodišnjom kampanjom pozivamo i potičemo sve vas, organizatore volontiranja, da se uključite i organizirate volonterske aktivnosti koje će donijeti dobrobit za vašu zajednicu te prijavite svoje redovne aktivnosti u koje uključujete volontere u navedenom periodu – poručuju inicijatori kampanje te ističu kako se volonterske aktivnosti do 18. rujna mogu upisati u online aplikaciju na www.hrvatska.volontira.vcz.hr.

Tako unesene aktivnosti bit će objedinjene i dostupne svim građanima na nacionalnoj razini, čime će se prikazati i snaga težnji svih volontera, volonterki i organizatora volontiranja u izgradnji humane i aktivne zajednice.

Za sve dodatne informacije, javite se najbližem volonterskom centru ili Hrvatskom centru za razvoj volonterstva. (kr)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba