Traže se osobe koje se ističu po radnoj etici i velikom srcu

BIRA SE NAJBOLJI RADNIK U HRVATSKOJ: Novčana nagrada sto tisuća kuna!

Objavljeno: 11.09.2021. zagorjeinternational

U sklopu društveno – odgovornog projekta “Mali svjetionik”, u Hrvatskoj se ponovno, četvrtu godinu zaredom, bira najbolji radnik, koji ima priliku osvojiti nagradu od 100.000 kuna, piše Poslovni.hr.

– Kao što je svrha svjetionika pokazati put i pružiti optimizam, tako je svrha naše nagrade pokazati Hrvatskoj one ljude čija osobnost inspirira i ulijeva nadu ne samo u budućnost, već i u sadašnjost – kažu inicijatori projekta.

Šira javnost prijavljuje i putem SMS glasovanja bira najboljeg radnika u Hrvatskoj, a cijeli projekt organiziraju i potiču tvrtke Mazars i Tim Kabel, s Udrugom Partner te Zakladom Rhema.

Bira se osoba koja služi kao primjer i uzor drugima po marljivosti, zalaganju i odnosu prema radu.

Postoje i nagrade za drugo i treće mjesto u iznosu od 10 i 5 tisuća kuna. Prošlogodišnja najbolja radnica je zaposlenica Tiska Ivanka Pole.

Prijave za najbolje radnike ove se godine primaju do 26. rujna, glasanje za najbolje između top 10 kandidata je od 25. listopada do 7. studenoga, a proglašenje najboljeg radnika 12. studenoga.

Organizatori ističu da se traže zaposlenici koji se ističu po radnoj etici i velikom srcu. Unazad tri godine nagradili su najbolje s 285.000 kuna, a lani su za nagradu “Mali svjetionik” stigle čak 572 prijave i poslano je 8909 glasova za izbor najboljeg zaposlenika.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba