Ravnatelj Opće bolnice Zabok Tihomir Vančina komentirao najavljenu mjeru da će zdravstveni djelatnici trebati covid potvrde za ulaz u svoje ustanove

“Savršeno se slažem s ministrom Berošem, to smo trebali uvesti i prije”

Objavljeno: 10.09.2021. zagorjeinternational

U Općoj bolnici Zabok, otkrio je ravnatelj Tihomir Vančina, trenutno je hospitalizirano pet covid – pozitivnih pacijenata, od kojih je četiri nisu cijepljena, dok onaj koji je cijepljen ima teški komorbiditet, potrebna mu je hemodijaliza i kronični je bolesnik. Kaže kako su svi odjeli bolnice puni te da bi dodatno punjenje pacijentima zaraženim koronom, ponovno sve druge stavilo drugi plan i opteretilo bolnički sustav. Pozvao je stoga još jednom sve da se cijepe. Upitali smo ga i da prokomentira mjeru koju je najavio ministar Beroš, da će zdravstveni djelatnici pri ulasku u svoje ustanove, morati predočiti covid potvrde.

– Iskreno, savršeno se slažem s ministrom, to smo trebali uvesti i prije. Sve koji rade u zdravstvenom sustavu, kako bi pokazali da je znanost najrelevantnija i prije svega, pozivam da se cijepe. Ja sam se cijepio i prebolio sam Covid, moji svi su se doma cijepili, ljudi, cijepimo se – pozvao je Vančina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba