Na području Novog Marofa ove godine 101 prvašić

U PŠ Remetinec u prvi je razred krenulo 15 dječaka, za koje je, uz učenike drugog i trećeg razreda, od ove godine organiziran i produženi boravak

Objavljeno: 08.09.2021. zagorjeinternational

Na području grada Novog Marofa ove školske godine u školu je krenuo 101 prvašić. U Područnoj školi u Remetincu razredni odjel prvoškolaca sastavljen je od 15 dječaka, a od ove godine u toj je školi za učenike prvog, drugog i trećeg razreda organiziran i produženi boravak koji će prvašićima olakšati prilagodbu na školsko okruženje.

Remetinečke prvašiće i njihove roditelje razveselili su učenici drugog razreda, koji su pod vodstvom učiteljice Lidije Vukalović uz igrokaz, pjesmu i recitacije te svečani program, dočarali dio onoga što su naučili protekle nastavne godine, kada su i oni bili prvašići.

Gradonačelnik Novog Marofa i saborski zastupnik Siniša Jenkač poželio je školarcima puno uspjeha u novoj školskoj godini, a toplu dobrodošlicu za prvašiće i njihove roditelje uputio je i ravnatelj škole Anđelko Bošnjak, koji je poručio roditeljima kako su im svi djelatnici u školi uvijek na raspolaganju, u cilju dobre obostrane suradnje.

Voditelj PŠ Nikica Piskač naglasio je da su se tijekom svečanog programa mogli uvjeriti kako u školi vlada veselje i zadovoljstvo koje proizlazi iz međusobne suradnje, a učiteljica Ivanka Kereži srdačno je pozdravila svoje prvašiće i njihove roditelje.

Župnik Josip Pavlek pozvao je roditelje i djecu na svetu misu povodom nove školske i vjeronaučne godine, koja će se slaviti u nedjelju u 11 sati u župnoj crkvi Blažene Djevice Marije Kraljice sv. krunice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba