Donosimo najbolju ovotjednu ponudu na zagorskom tržištu rada

Pronađite posao po vlastitoj mjeri na području KZŽ!

Objavljeno: 05.09.2021. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Frizerski salon Lord zapošljava pripravnika frizera za muškarce (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 1.10. Traži se komunikativna osoba koja je spremna za timski rad te zainteresirana za daljnje usavršavanje u modernom barberingu. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

KTC d.d. zapošljava mesara – prodavača (m/ž) u Krapini. Prijave se zaprimaju do 6.9. Poželjno je posjedovanje informatičkih znanja i srednja stručna sprema. Prijavite se.

S.V.I.S. Trade d.o.o. zapošljava referenta prodaje (m/ž). Mjesto rada je Krapina, a prijave su otvorene do 17.9. Posao obuhvaća administrativni rad, poslove referenta prodaje, zaprimanje i kreiranje ponuda, narudžbi i reklamacija te komunikaciju s klijentima. Provjerite detalje putem linka.

Terme Tuhelj traže animatora (m/ž). Mjesto rada su Tuheljske Toplice, a prijave su otvorene do 30.9. Posao obuhvaća osmišljavanje i sudjelovanje u animacijskim programima za djecu i odrasle. Više na linku.

Jam-Ing d.o.o. zapošljava građevinskog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Zlatar, a prijave su otvorene do 6.9. Posao obuhvaća izradu projektne dokumentacije i troškovnika te stručni nadzor gradnje. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Enucleo projekti d.o.o. zapošljava građevinskog poslovođu (m/ž) u Zlataru. Rok prijave je 11.9. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Idea Forma d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji montažnih kućica (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica, a prijave su otvorene do 6.9. Traži se više različitih struka u proizvodnji mobilnih i montažnih kuća. Neki od traženih zanimanja su: stolar, pomoćni stolar, fasader, tesar, krovopokrivač, bravar, građevinski limar i ostali zanatski poslovi. Iskustvo poželjno, no ne i nužno. Više na linku.

Interijeri-Horvat d.o.o. zapošljavaju pomoćnog montera suhe gradnje (m/ž) u Velikom Trgovišću. Rok prijave je 9.9. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, spremnost na terenski rad i godinu dana radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Belanović-Projekt d.o.o. zapošljava soboslikara (m/ž) u Svetom Križu Začretje. Rok prijave je 19.9. Poslodavac nudi sigurna i redovita primanja, potpunu opremljenost svim potrebnih strojevima, alatima i opremom za sve radove koje izvodimo, profesionalnu i ugodnu radnu atmosferu i mogućnost napredovanja. Više na linku.

iVIZIJA d.o.o. zapošljava voditelja hotelskog restorana (m/ž). Mjesto rada su Krapinske Toplice, a prijave su otvorene do 8.9. Posao uključuje rad s gostima, posluživanje, ali i organiziranje rada (rasporedi, planovi), vođenje nabave, unaprijeđenje usluge. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i stimulativne uvjete. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba