Općinsko vijeće Mača usvojilo polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna

“Ostvareni višak od preko dva milijuna kuna u ovom polugodišnjem razdoblju poslužit će za pokrivanje kapitalnih investicija“

Objavljeno: 02.09.2021. zagorjeinternational

Općinsko vijeće Mača na svojoj je posljednjoj sjednici usvojilo polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna. Prijedlog polugodišnjeg izvještaja, s popratnim planovima i programima, vijećnicima je obrazložio predsjednik OV-a Mladen Sedak – Benčić, a dodatno je pojedine stavke još pojasnila pročelnica Ljiljana Trčak.

Vijećnici nisu imali pitanja i primjedbi te je izvještaj jednoglasno usvojen. Ukupni prihodi i primici u prvih šest mjeseci ove godine iznose 7.004.885 kuna, a ukupni rashodi i izdaci 4.965.612 kuna. Preneseni višak prihoda iz prošle godine iznosi 1.550.964 kune, a ostvareni višak u ovom polugodišnjem razdoblju, u iznosu od 2.039.272 kune, poslužit će za pokrivanje kapitalnih investicija, istaknuto je na sjednici. Od ostalih financijskih tema, vijećnici su jednoglasno dali suglasnost na odluku o koeficijentima složenosti poslova radnih mjesta u Dječjem vrtiću “Mačići“, prema prijedlogu koji je dalo Upravnog vijeća vrtića.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba