Znate li koja su dva trenutno najtraženija zanimanja u Hrvatskoj? UPISI SU U TIJEKU!

UČILIŠTE “PIRAMIDA ZNANJA“ POZIVA: Napravite promjenu u karijeri i u Zaboku upišite program osposobljavanja za dadilju ili barmena!

Objavljeno: 28.08.2021. zagorjeinternational

Znate li da su dadilje i barmeni trenutno dva najtraženija zanimanja na tržištu rada? Iz Učilišta “Piramida znanja” stoga vas pozivaju da napravite promjenu u karijeri i da u Zaboku upišete program osposobljavanja upravo za jedno od tih zanimanja.

– Program osposobljavanja za dadilje traje 400 sati, što uključuje 178 sati teorijske nastave, 72 sata vježbi i 150 sati praktične nastave te tako nudi stjecanje svih potrebnih znanja i vještina za posao dadilje. On obuhvaća samostalnu skrb o zdravlju i sigurnosti djeteta do 14. godine života, komunikaciju s djecom, roditeljima i suradnicima na primjeren način, zatim skrb o emocionalnom, tjelesnom, intelektualnom i socijalnom razvoju djeteta, provođenje uravnotežene, raznovrsne i zdrave prehrane djeteta, provođenje higijene i odijevanja djeteta rane, predškolske i školske dobi, organizaciju igre, rekreacije i zabave za dijete, nadzor školske obveze i ostale aktivnosti djeteta prema uputi roditelja te primjenu pravila zaštite na radu, zaštite od požara i pružanja prve pomoći – ističu iz Učilišta, dodajući da završetak ovog programa omogućuje i obavljanje djelatnosti dadilje prema zakonskim propisima i pravilima struke.

Upisi u program za dadilju su u tijeku, a predviđeni početak predavanja je 13. rujna.

Što se pak tiče škole, odnosno programa osposobljavanja za barmena ili barmenicu, besplatan je za sve nezaposlene i zaposlene s područja Krapinsko – zagorske županije.  

– Kao što i samo ime kaže, to je škola za barmene, no svi koji su ikad bili u njoj i svi koji predaju u njoj znaju da je to zapravo mnogo više od škole. Škola barmena je mjesto gdje istovremeno stječeš nove prijatelje, učiš jednu od najzanimljivijih vještina današnjice, postaješ dio nevjerojatne zajednice te brzo i efikasno kroz predavanja, praksu i ispite dobivaš kvalitetnu bazu znanja jednog barmena – kažu iz Učilišta “Piramida znanja”.

Vrhunski predavači s dugogodišnjim iskustvom iz Udruge konobara i barmena Hrvatske drže predavanja i vježbe ukupno tri tjedna, pet dana u tjednu po četiri sata, a moguć je i ostanak duže radi dodatne vježbe i predavanja. Škola omogućuje upis u e-radnu knjižicu, a najboljima asistiranje pri zaposlenju.

– Uđite u svijet barmena uz Piramidu znanja! – pozivaju iz Učilišta čiji su svi programi verificirani od Ministarstva znanosti i obrazovanja te se upisuju u elektronički zapis (e-radna knjižica). Detaljnije informacije o programima dostupne su na Facebook stranici Učilišta ili pozivom na brojeve telefona 049/282-153 ili 095/902-8835.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba