Gradsko društvo Crvenog križa Krapina u okviru projekta "Pokreni se, izmjeni se!", poziva mlade od 15 do 29 godina:

Nemate posao, niste u sustavu obrazovanja, niti u evidenciji HZZ-a? Završite besplatno osposobljavanje za samostalnog knjigovođu!

Objavljeno: 24.08.2021. Alen Brodar

Gradsko društvo Crvenog križa Krapina poziva mlade od 15 do 29 godina, koji ne rade, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, da se uključe u besplatno osposobljavanje za samostalnog knjigovođu.

– U sklopu projekta “Pokreni se, izmjeni se!” možete završiti osposobljavanje za samostalnog knjigovođu u trajanju od 145 sati. Uvjerenje o osposobljavanju upisuje se u e-radnu knjigu. Osposobljavanje je besplatno, a sudionicima vraćamo trošak prijevoza dvije kune po kilometru ili im omogućimo dolazak na osposobljavanje – ističu iz GDCK-a Krapina.

Inače, razdoblje provedbe gotovo dva milijuna kuna vrijednog projekta “Pokreni se, izmjeni se!” je od 6. srpnja ove, do 6. srpnja 2023. godine, a partneri su Krapinsko – zagorska županija, Gradska društva Crvenog križa Klanjec i Pregrada te Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba