PADOVI S MOTOCIKALA: Tužan epilog dviju jučerašnjih prometnih nesreća Konjščini

Motociklist (40) koji je pao u Krapina Selu podlegao ozljedama, 59- godišnjak koji je stradao u Donjoj Konjščini zadržan u bolnici s teškim ozljedama

Objavljeno: 22.08.2021. zagorjeinternational

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, oko 18.30 sati u Krapina Selu, jedna je osoba smrtno stradala. Do prometne nesreće došlo je kada je 40-godišnji hrvatski državljanin upravljajući motociklom uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad njime, prilikom čega je kotačima zahvatio površinu van kolnika te sletio van ruba kolnika u odvodni kanal i udario u betonski propusni most. Motociklistu je na licu mjesta pružena hitna medicinska pomoć, a zatim je bio prevezen u Opću bolnicu Zabok gdje je nažalost, preminuo. Mrtvo tijelo smrtno stradalog bit će prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Istog dana, u 15.50 sati, u Donjoj Konjščini, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Do prometne nesreće došlo je jer se 58-godišnji hrvatski državljanin upravljajući motociklom bez zaštitne kacige nije kretao na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika već je sletio van ruba kolnika, izgubio nadzor nad motociklom, zatim se ponovo vratio na kolnik te je tom prilikom došlo do pada motocikliste i motocikla na kolnik. Motociklist je prevezen u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede te je zadržan na daljnjem liječenju. Dodajmo još kako je zbog obavljanja očevida, za promet od 16.15 do 19.15 sati bila zatvorena dionica LC 22022 te se promet odvijao obilaznim pravcima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba