SVETI KRIŽ ZAČRETJE: Sutra otvorenje 53. “Prvog glasa Zagorja“, a ako slučajno to propustite, iz Općine vas uz pomoć Doris Pinčić pozivaju da im se na Pijacu pridružite u nedjelju:

OBITELJSKI DAN ZA PRSTE POLIZATI: “Dođite i omastite brk najboljom domaćom zagorskom puricom z mlincima, jer domaće je domaće, a Špiček je ipak najbolji chef”

Objavljeno: 20.08.2021. Alen Brodar

Ove subote s početkom u 19.45 na Trgu hrvatske kraljice Jelene održat će se svečano otvorenje 53. izdanja “Prvog glasa Zagorja“. Prethodit će mu s početkom u 18 sati, u Ulici Marije Jurić Zagorke 5, otvorenje izložbe porculana “Biserje bakinog stola” Udruge “Djedovina“, uz nastup Vokalne skupine Kirjales, dok će se s početkom u 21.30 sati, na Trgu hrvatske kraljice Jelene održati koncert ‘Ljubavnika’. Ako pak propustite otvorenje, iz Općine vas uz pomoć popularne voditeljice Doris Pinčić pozivaju da nikako u nedjelju ne propustite Obiteljski dan:

Što to skrivaju u podrumima?

– Ove nedjelje po prvi puta u sklopu Festivala bit će “Dan purice i vina”. Gostima će uz stručno vodstvo  kulinarskog majstora Tomislava Špičeka, najbolje voditeljice Doris Pinčić, svetokriške restorane od 12 sati biti predstavljena tradicionalna purica s mlincima. Svetokriški vinari pak će ponuditi ono najbolje što skrivaju u podrumima. Pozivamo roditelje s djecom, bake, djedove i sve ljubitelje dobre papice da dođu u nedjelju u Sveti Križ Začretje. Dođite i besplatno omastite brk najboljom domaćom zagorskom puricom z mlincima, jer domaće je domaće, a Tomislav Špiček je ipak najbolji chef. Vrhunska hrana, vrhunsko vino i ugodno društvo su zagarantirani – pozivaju iz Općine.

Završno ‘glancanje’ detalja vezano uz Obiteljski dan ove nedjelje (FOTO: Prvi glas Zagorja)

Poziv je uputila i voditeljica Doris Pinčić, koja će moderirati i nedjeljni program na svetokriškom Pijacu.

Igre, jahanje, paintball,…

– Vidimo se u nedjelju u Sv.Križu Začretju na manifestaciji Prvi glas Zagorja od 12 sati. Nahranit ćemo vas legendarnom puricom s mlincima koju će pripremati naš Špiček i ostali vrijedni ugostitelji ovog kraja – napisala je Doris na svom Instagram profilu.

Iz Općine dodaju:

– Kao što već znate, ova nedjelja je rezervirana za obitelj. Za vaše mališane pripremili smo bogat sadržaj podijeljen na igre, predstave, susret s konjima i jahanje, paintball za sve uzraste, a navečer ne propustite koncert sakralne glazbe iz ciklusa Heferera te koncert svetokriških udruga.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba