PUN POGODAK: U noćni pohod na Strahinjčicu iz Radoboja išlo čak 70-ak planinara

Nakon dva sata uspona, dočekala ih okrjepa i prekrasan pogled na ‘Suze svetog Lovre’, a već su najavili: sljedeća avantura je Dinara

Objavljeno: 16.08.2021. Alen Brodar

U organizaciji HPD-a Radoboj u petak je realiziran noćni uspon na Strahinjčicu. Pokazalo se to kao pun pogodak jer okupilo se preko 70 planinara, gostiju iz PD-a Stubičan, PD-a Strahinjčica, gostiju iz Slovenije, Sesveta i Zagreba te mještana iz Radoboja i okolnih općina i gradova.

Uspon je trajao manje od dva sata, krenulo se u 20 sati od Muzeja Radboa preko Radobojskog Strahinja do planinarske kuće gdje je sve sudionike dočekala okrjepa. Također, išlo se i na vidikovac Dedek. Uz prekrasan pogled s Dedeka mogli su se ujedno vidjeli i padajući perzeidi, suze sv. Lovre. 

Silaz sa Strahinjčice trajao je oko sat vremena, a članovi  HPD-a Radoboj zadovoljni su velikim odazivom i pozitivnim dojmovima planinara na noćni pohod te najavljuju sljedeću aktivnost –  dvodnevni  pohod na Dinaru, 2. i 3. listopada ove godine. Prijaviti se možete na [email protected] i na broj mobitela: Marija Poljak 091/92-48-703.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba