SAMO PUNOLJETNI I ISKLJUČIVO NA VLASTITU ODGOVORNOST! Cross liga Čevo i ove godine organizira Opaku utrku!

Sudionici od starta do cilja moraju popiti dvije litre gemišta

Objavljeno: 01.08.2021. zagorjeinternational

Cross liga Čevo organizira petu Opaku utrku, koja će se održati u subotu, 14. kolovoza, s početkom u 18 sati.

– S obzirom na to da je 4. Opaka utrka ispala “opako” dobro, bilo bi lijepo da i dalje nastavimo u istom tonu. Lijepo se sjetiti onog prekrasnog druženja od prošlih godina, veselice bez ikakvog incidenta, pjesme, smijeha i više od 100 nasmijanih i veselih “trkača”. Zaista je bilo nešto u zraku s puno pozitivnih vibracija i želja je da to ponovimo ove godine. Ako može još i bolje jer play lista i druga iznenađenja već čekaju – kažu organizatori, pa napominju da to nije klasična utrka nego malo “opasnija i opaka”, pa svatko treba dobro razmisliti prije nego se prijavi i nastupi. Također, svatko sudjeluje na vlastitu odgovornost.

Trči se od ugostiteljskog objekta “City” u Završju do križa pri Ivičinoj kućici na vrhu Čeva. Staza će biti označena. Bit utrke je da se od starta do cilja mora popiti dvije litre gemišta, raspoređeno kroz četiri stanice: pola litre na startu, pola litre nakon 1100 metara, pola litre nakon 2,2 kilometra i ostatk na cilje, nakon otprilike 2,7 kilometra.

Mjerenje vremena se zaustavlja tek kad se i “zadnja kap” popije na cilju. Okrepna stanica se “napušta” tek kad se popije ukupna količina od pola litre.

– Molimo za fer i korektnost jer bi u suprotnom moglo biti i diskvalifikacija od strane “rigoroznih” sudaca. Kotizacija za ovu utrku i ove godine iznosi 140 kuna jer će svi natjecatelji u “startnom paketu” osim gemišta dobiti: zakusku na cilju, jedinstvenu dri fit majicu s logom utrke, personalizirani startni broj i jedinstvenu unikatnu medalju prigodnu za utrku. Naravno da nakon završetka utrke uz proglašenje pobjednika, tek slijedi i “opako drugo poluvrijeme”. S obzirom na svu ovu “ozbiljnost”, još jednom napomena da u utrci mogu nastupiti samo punoljetne osobe. Prijave su ograničene i samo prvih 120 “sretnika” prijavljenih i uplaćenih do 4. kolovoza ima pravo nastupa. Požurite s prijavama jer ovo je zaista jedinstvena utrka, a nakon svega kak veli naš domaćin Ivica: ”Tko preživi, pričat će”- kažu organizatori.

Više informacija dostupno je na Facebooku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba