Manifestacija "Ljeto na Petrovskom" u punom je jeku, a u njoj posebno uživaju najmlađi

Ovog petka projekcija filma “Pčelica Maja”, a u kolovozu kazališna predstava i koncert Puhačkog orkestra Petrovsko – Špoljari

Objavljeno: 29.07.2021. zagorjeinternational

Udruga “Kaj” Petrovsko i ove je godine, u suradnji s Općinom, pokrenula različite aktivnosti pod nazivom “Ljeto na Petrovskom”. Aktivnosti su započele s Malom školicom nogometa, koja je održana od 30. lipnja do 2. srpnja na igralištu kod Pečka.
Školicu nogometa vodili su članovi novoosnovanog Nogometnog kluba Petrovsko, na čelu s Mladenom Šerekom, Goranom Horvatom, Milanom Presečkim, Darijem Hršakom, a pridružila im se i trenerica i sutkinja Silvija Makar. Mala školica nogometa ove je godine održana u trajanju od tri dana te je okupila četrdesetak djece.
Do sada je održano i kino na otvorenom s projekcijom filma “Luis i društvo iz svemira” na igralištu u Štuparju, koje je privuklo veliki interes mještana Petrovskog. Održana je i znanstveno – kreativna radionica “S Marijom i Petrom u superzabavno ljeto”. Na inicijativu Udruge “Kaj” Petrovsko, lovci i kuburaši organizirali su edukativno – zabavnu radionicu pod nazivom “Lovci i kuburaši naši su pajdaši!”, u sklopu koje su prezentirali rad svojih udruga.
“Ljeto na Petrovskom” nastavlja se ovog petka od 21 sat, projekcijom filma “Pčelica Maja” na igralištu OŠ Petrovsko. U kolovozu je na rasporedu projekcija filma “Ukradena princeza”, koja će se održati na igralištu Područne škole Slatina u srijedu, 4. kolovoza od 21 sat.
U petak, 20. kolovoza, u goste stiže Žensko kazalište AKUD Gornje Jesenje, s predstavom “Ramzo i Ančica”. Već idućeg dana, 21. kolovoza, organizira se pješačenje za djecu i mlade do planinarskog doma “Ačkova hiža”, uz igre na otvorenom i pečenje kukuruza. Za veseli završetak “Ljeta na Petrovskom” koncert priprema Puhački orkestar Petrovsko – Špoljari. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba