ISKORISTITE SVOJ POTENCIJAL

Pronađite posao po svojoj mjeri na području Krapinsko – zagorske županije – evo što se nudi

Objavljeno: 25.07.2021. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

KTC d.d. zapošljava prodavača (m/ž) u Krapini. Rok prijave je 15.8. Potrebna je srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, radno iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Hon-Ing d.o.o. zapošljava poslovnog tajnika (m/ž). Lokacija rada je Sveti Križ Začretje, a prijave su otvorene do 25.7. Posao podrazumijeva zaprimanje pošte i vođenje urudžbene evidencije, arhiviranje dokumenata, vođenje raznih evidencija i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Potrebna je viša stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Paragon movasys d.o.o. traži mjernog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Oroslavje, a prijave su otvorene do 30.7. Potrebno je završeo tehničko strukovno obrazovanje za strojarskog tehničara ili slično, iskusno rukovanje i tumačenje tehničkih propisa, standarda mjerenja i nacrta, poznvanje tehnologije ispitivanja i mjerenja, spremnost za učenje, posjedovanje komunikacijskih vještina, fleksibilnost, timske i organizacijske vještine. Prijavite se putem linka.

Potomac Grupa d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijave su otvorene do 29.7. Očekuju se razvijene prodajne vještine, izražene vještine prezentiranja proizvoda i usluga, izražene komunikacijske vještine i vještine uvjeravanja. Traži se proaktivna i pozitivna osoba koja je spremna na konstantno usavršavanje i rad na usvajanju novih znanja i vještina. Poslodavac nudi ugodnu i izazovnu radnu okolinu. Provjerite detalje putem linka.

Zidarska radnja, obrt za usluge zapošljava armirača (m/ž). Mjesto rada je Krapina, a prijave su otvorene do 30.7. Posao podrazumijeva slaganje i vezanje armature. Od kandidata se očekuju srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Detalje provjerite putem linka.

Autoprijevoznik Ivan Vidović zapošljava administratora (m/ž) u Zlataru. Rok prijave je 11.8. Posao obuhvaća administrativni rad koji uključuje izradu izlaznih računa, evidenciju ulazne i izlazne dokumentacije, poslove predaje, preuzimanje i raspodjele pošte, prikupljanje ulaznih računa, pripremu dokumentacije i slično. Potrebna je srednja stručna sprema. Potražite detaljnije na linku.

Eti Inženjering d.o.o. zapošljava pomoćnog građevinskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a prijave su otvorene do 30.9. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Strahinjčica d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Malom Taboru. Rok prijave je 31.7. Posao obuhvaća rad u prodavaonici mješovitom robom. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Provjerite detalje putem linka.

Salve Regina – Marija Bistrica d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž). Lokacija rada je Marija Bistrica, a prijave su otvorene do 25.7. Očekuje se odlično znanje engleskog jezika, a poželjno je poznavanje još jednog stranog jezika. Potrebna je godina dana radnog iskustva i minimalno srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

MDK građevinar d.o.o. traži voditelja odjela prodaje (m/ž). Mjesto rada je Veliko Trgovišće, a prijave su otvorene do 31.7. Posao podrazumijeva vođenje djelatnika u odjelu prodaje hidroizolacijskih, impregnacijskih i sanacijskih materijala, pronalaženje novih kupaca i partnera, razvoj brenda, planiranje i izvršavanje prodajne aktivnosti, intenzivno i kontinuirano istraživanje tržišta, kontinuirano istraživanje konkurencije i slično. Potrebno je radno iskustvo od pet godina, spremnost na terenski rad, poznavanje engleskog i njemačkog jezika te minimalno srednja stručna sprema. Provjerite detalje putem linka.

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter