Na Hušnjakovu održan koncert "C’est la Vie” krapinske sopranistice Barbare Suhodolčan i Ansambla C’est la Vie

“Ovaj projekt moj je dugogodišnji san i ideja koja se konačno provela u djelo – nadam se da je publika to osjetila“

Objavljeno: 25.07.2021. zagorjeinternational

Na Hušnjakovom je u petak, u sklopu “Ljeta u Krapini“ održan koncert “C’est la Vie” krapinske sopranistice Barbare Suhodolčan i Ansambla C’est la Vie ,koji se trebao održati već prošlog petka, ali je zbog kiše bio odgođen.

-Prvi puta kao ansambl C’est la vie, prvi puta cjelokupni program na velikoj pozornici u sklopu “Ljeta u Krapini”. Ovaj projekt moj je dugogodišnji san i ideja koja se konačno provela u djelo. Nekoliko godina promišljanja i putovanja, preslušavanja stotine pjesama, obilaženja kazališta, mjuzikala, koncerata, kako bih stvorila nešto što će na jednom mjestu spojiti svu glazbu koju ja volim i osjećam. Nadam se da je publika to osjetila – rekla je Barbara Suhodolčan.

Kreatori ovog projekta i izvođači – vokalna solistica koja glazbeno i dramski prepričava cjelokupnu priču, operna i koncertna pjevačica Barbara Suhodolčan, te članovi ansambla “C’est la vie!”, Antonio Vrbički na harmonici, Tomislav Parmać na klaviru, Željen Klašterka na gitari i Tihomir Novak na kontrabasu ističu da je ovaj koncertni spektakl, novi, izuzetno kreativan i zanimljiv koncept koncerta koji, kao spoj nekoliko glazbenih žanrova, uz interakciju s publikom, čini savršenu kolaž predstavu, a nastao je iz želje za potpunim i intenzivnijim uključenjem publike u glazbu i svega što se odvija na pozornici. Izvodi se sve – od mjuzikla, operete, francuskih šansona i talijanskih kancona, do cabareta i jazza, uz zanimljive obrade i nesvakidašnji instrumentalni ansambl.

Koncert u Krapini izveden je pretpremijerno, a premijera će se održati u rujnu, u Zagrebu.

– Vidimo se u rujnu s 4 nova termina, a premijera je 23.9. u kazalištu Luda kuća, naknadne termine ćemo naknadno objavljivati -poručila je Suhodolčan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba