SVE DO 1. KOLOVOZA: Ne propustite "Kino pod zvijezdama" po krapinskim naseljima!

Ovog petka na igralištu u Mihaljekovom Jarku prikazuje se “Playmobil“, a u filmskim hitovima moći će uživati i mještani naselja Šabac, Trški Vrh i Podgora

Objavljeno: 22.07.2021. zagorjeinternational

Na igralištu u Mihaljekovom Jarku ovog petka s početkom u 21.15 sati održat će se “Kino pod zvijezdama“. Posjetitelji će moći uživati u projekciji animiranog filma “Playmobil“.
Kada u magičnom, animiranom svijetu Playmobilu Charlie neočekivano nestane, njegova starija sestra Marla, nepripremljena, mora otići u potragu života kako bi ga vratila kući. Krenuvši na fantastično putovanje kroz zapanjujuće nove svjetove, Marla se udružuje s neobičnim i hrabrim novim prijateljima – slatkorječivim vozačem koji prevozi hranu po imenu Del, oštrim i karizmatičnim agentom Rexom Dasherom, dobroćudnim nestašnim robotom, ekstravagantnom dobrom vilom i mnogim drugima. Kroz njihovu uzbudljivu avanturu, Marla i Charlie shvaćaju da bez obzira na to kako se život odvija, kada vjerujete u sebe, možete postići bilo što.

Već idućeg dana, u subotu, na igralištu na Šapcu s početkom u 21.15 sati, slijedi nova filmska projekcija. Radi se o animiranoj komediji “The Angry Birds“, u kojoj su glasove likovima posudili Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Goran Navojec, Renata Sabljak, Robert Ugrina, Boris Miholjević i Luka Bulić. Radnja filma vodi nas na otok nastanjen isključivo sretnim pticama – ili barem većinom njih. U ovom raju, Crveni, ptica s problematičnim temperamentom, ludi Chuck i nestabilni Bomba oduvijek su bili autsajderi, no kada otok posjete misteriozne zelene svinje, upravo će na ovu trojicu pasti zadatak otkriti zbog čega su novopridošlice posjetile baš njihovo područje.

U subotu, 31. srpnja, s početkom u 21.15 sati, na igralištu u Trškom Vrhu, imat ćete prilike uživati u još jednom animiranom filmu – “Tabaluga”. Glasove su posudili Sanja Hrenar, Jasna Palić Picukarić, Dajana Čuljak, Dušan Gojić, Goran Malus i Dražen Bratulić. Iako već ima sedam godina, mali zeleni zmaj Tabaluga još uvijek ne može rigati vatru. Svaki odrasli zmaj trebao bi biti u stanju to učiniti. Tabalugu je posvojio i odgojio gavran Kolk. U svom domu, na livadi Tabaluga provodi vrijeme sa svojim prijateljem, nasilnikom bubamarom, no njegov dom je u opasnosti, jer snjegović Arctos, koji je vladar daleke ledene zemlje, primijetio je njegov zeleni dom. Snjegović ne voli zelenilo ni cvijeće, već želi sve pokriti snijegom. Da bi ga zaustavio, Tabaluga kreće u veliku avanturu, u kojoj upoznaje nove prijatelje, ledenu princezu Lilli i polarnog medvjeda Limba.

“Turneja” krapinskog kina pod zvijezdama završava avanturističkim animiranim filmom“Spider-man“, koji će biti prikazan u nedjelju, 1. kolovoza, na igralištu kod škole u Podgori, s početkom u 21.15 sati. Radi se o novom Spider-Man svijetu i potpuno drukčijoj priči koja će vas natjerati da preispitate sve što ste do sada znali o najpoznatijem “čovjeku – pauku” na svijetu. U priču će vas uvesti tinejdžer iz Brooklyna Miles Morales, koji otkriva neograničene mogućnosti “Spider-Man svijeta”, ali i da – nije sam. Glasove su posudili Adnan Prohić, Tarik Filipović, Ana Begić, Ivan Šarić, Nika Ilčić i Miroslav Ćiro Blažević. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba