Kerekesh Teatar i ove nedjelje u Donjoj Stubici

Ne propustite urnebesnu kajkavsku komediju “Skupština”

Objavljeno: 23.07.2021. zagorjeinternational

U sklopu trećeg “Ljeta u Donjoj Stubici“, u nedjelju s početkom u 21 sat u Terme Jezerčica stiže Kerekesh Teatar s predstavom “Skupština“.
Radi se o kajkavskoj satiričnoj komediji smještenoj u selo Črevo, u kojem postoji Seoski odbor koji zasjeda jednom godišnje kako bi donio važne odluke za zajednicu. Predsjednik Dragec, animator kulture Ivek zvan Tarzan, tajnica i blagajnica Đurđa i predstavnik romske nacionalne manjine Trpimir govore o općedruštvenim problemima vezanim uz obnašanje vlasti. U maloj seoskoj sredini kao što je Črevo, taj općedruštveni problem poprima elemente satire i komike, kao što se često događa i u samom životu. Igraju Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Mijo Pavelko i Marija Krpan, a tekst i režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.
U slučaju lošeg vremena, predstava će se izvesti u sportskoj dvorani Donja Stubica. Ulaznice su u prodaji putem interneta, u sustavu Entrio.hr te u Turističkoj zajednici područja Donja Stubica i Gornja Stubica, Pučkom otvorenom učilištu Donja Stubica, Punkt Beer Houseu i na ulazu u Terme Jezerčica, a mogu se kupiti i na dan predstave od 19 sati na ulazu u Terme Jezerčica. Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, dok je cijena online ulaznica 50 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba