SVE JE SPREMNO ZA ODLIČAN PROVOD: Sutra počinje jubilarni deseti BadlFest u Krapinskim Toplicama

Zvijezde ovogodišnjeg glazbenog programa su Klapa Kmeti, Cambi i Zsa Zsa, a ne propustite ni hit predstavu “Šund naš svagdašnji”

Objavljeno: 21.07.2021. JJ

Ovog četvrtka počinje jubilarni deseti BadlFest, festival pod vedrim nebom koji se održava u sjeni višestoljetnih krošnji Središnjeg perivoja u Krapinskim Toplicama.
Iako prilagođen epidemiološkim mjerama, ovaj popularni festival i ove će godine pružiti savršen spoj uživanja u dobroj glazbi, kazališnim predstavama i sportskim aktivnosti.
Program u četvrtak s početkom u 19 sati otvara Missters, koji će svojim nastupom pružiti odličan uvod u koncert Klape Kmeti iz Pregrade.
Glazbene zvijezde subotnjeg programa su Daddy Cool, koji svira od 20 sati te Cambi, čiji članovi na pozornicu izlaze sat vremena kasnije.
Subotnji program počinje Ljetnim glazbenim doručkom u Pizzeriji Servus, s Vjekom Fučkarom na akustičnoj gitari od 9 sati, a u isto vrijeme na prostoru Aquae Vivae održava se Susret vlasnika starodobnih vozila Classic & Sport Cluba. Posebno je zanimljiv događaj planiran za subotu u 17 sati – prikaz tradicionalnog turskog streličarstva i kaligrafije instituta “Yunus Emre”.
Od 20 sati publiku će zabavljati DJ Giuliano, a od 21 sat Zsa Zsa.
U nedjelju tradicionalno se slavi sveta misa u kapeli sv. Marije Magdalene, gdje se organizira i druženje s udrugama, a BadlFest završava “na kazališnim daskama”, s predstavom “Šund naš svagdašnji” u Središnjem perivoju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba