Otvoren stoti SPAR supermarket u Hrvatskoj

Grad Novi Marof domaćin je jubilarnog stotog SPAR supermarketa

Objavljeno: 21.07.2021. zagorjeinternational

U rekordnom roku od samo 3,5 mjeseca, uz kružni tok na ulazu u grad Novi Marof s varaždinske magistrale, niknuo je najnoviji SPAR supermarket. Ovaj impresivan stakleni objekt plijeni pažnju svojim izgledom, a drvene grede i paneli daju toplinu i privlačnost modernom supermarketu. Uz prostrano parkiralište s 91 parkirnim mjestom rezerviranim za kupce ovog kraja, SPAR ponuda od sada je dostupna i svim stanovnicima Novog Marofa i okolnih mjesta.

Svečanom otvorenju prisustvovao je gradonačelnik Siniša Jenkač, koji je s Helmutom Fenzlom, predsjednikom Uprave SPAR Hrvatska, rezanjem vrpce i formalno pustio u rad stoti SPAR supermarket.

Raznolikost, bogatstvo i posebnost SPAR ponude očituje se u širokom izboru prehrambenih i neprehrambenih artikala, a ono što ovaj SPAR čini posebnim, svakako je odjel ribarnice sa svježom ribom, odjel mesnice s najširim izborom programa za roštilj i drugog svježeg mesa te toploteka s velikim izborom gotovih jela. Uz to, za jednostavniju kupovinu, u novom SPAR supermarketu postavljene su i četiri brze blagajne.

Poznato je kako je suradnja s lokalnim dobavljačima SPAR-ov imperativ, tako se i ovoga puta nastavlja tradicija uske i dobre suradnje s lokalnim proizvođačima. Upravo lokalni proizvođač Martinjak bit će zadužen za opskrbu svježim crvenim mesom, dok su priliku za prezentaciju svojih proizvoda i posebno mjesto na policama SPAR supermarketa dobili još Vinarija Šafran, Euro-milk s mliječnim proizvodima za robne marke S-Buget te ZMH Horvat s ponudom smrznutog povrća i ribe.

Dolazak SPAR-a otvorio je i prilike za zaposlenje, koje je dobilo 24 novih djelatnika s područja Novog Marofa, trećeg po veličini grada u Varaždinskoj županiji. U želji da pomogne i da svoj doprinos i lokalnoj zajednici, SPAR Hrvatska je prilikom otvorenja SPAR trgovine u Novom Marofu donirao Vatrogasnu zajednicu grada Novog Marofa i to s onime što im najviše treba za kvalitetan i olakšan rad – radnim vatrogasnim kacigama.

Posebno povodom otvorenja, SPAR je za kupce organizirao i prigodne akcije i pogodnosti pa je tako prvih 200 kupaca u novootvorenom supermarketu moglo kupiti kruh za svega jednu kunu. Radno vrijeme SPAR supermarketa u Novom Marofu je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 7 do 14 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba