Druga sjednica Općinskog vijeća Gornje Stubice

USVOJEN REBALANS: Općinski proračun smanjen za više od milijun kuna

Objavljeno: 20.07.2021. zagorjeinternational

U Sportskom centru Gornja Stubica održana je druga sjednica gornjostubičkog Općinskog vijeća, kojoj je, uz vijećnike, nazočio i načelnik Jasmin Krizmanić.

Imenovana su radna tijela Općinskog vijeća – Općinsko povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda, Socijalno vijeće Općine Gornja Stubica te Povjerenstvo za priznanja.

Usvojeno je godišnje izvješće o izvršenju proračuna za prošlu godinu te izvješća o izvršenju programa održavanja komunalne infrastrukture, građenja komunalne infrastrukture, programa socijalne skrbi, javnih potreba u kulturi i sportu i utroška sredstava od prodaje stanova na kojima postoji stanarsko pravo za 2020. godinu, a  donesen je i zaključak o prihvaćanju izvješća načelnika za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca prošle godine.

Na sjednici su donesene i prve izmjene i dopune proračuna Općine za 2021. godinu, koji je s planiranih 25.944.000 kuna, smanjen na 24.870.000 kuna, a u skladu s izmjenama Proračuna donesene su i prve izmjene i dopune Programa građenja komunalne infrastrukture, prve izmjene i dopune Programa održavanja komunalne infrastrukture u 2021. godini na području općine Gornja Stubica, prve izmjene i dopune Programa javnih potreba socijalne skrbi te Program utroška sredstava šumskog doprinosa za 2021. godinu. Općinsko vijeće je, između ostaloga, donijelo i odluke vezane uz Dječji vrtić “Jurek“. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba