POLICIJSKI VIKEND SAŽETAK

U prometnoj nesreći u Svetom Križu ozlijeđene tri osobe

Objavljeno: 19.07.2021. zagorjeinternational

Policijska uprava krapinsko – zagorska proteklog je vikenda evidentirala jedno kazneno djelo krađe, jedno kazneno djelo teške krađe, jedno kazneno djelo nametljivog ponašanja i jedno kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.
Policijski službenici PU krapinsko – zagorske tijekom vikenda su obavili očevide četiri prometne nesreće. Tri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom i dogodile su se u Zaboku, zbog nepropisne vožnje u natrag, Velikoj Vesi, uslijed oduzimanja prednosti prolaska i u Krapinskim Toplicama, zbog nepropisnog skretanja vozilom. U Svetom Križu je do prometne nesreće došlo zbog neprilagođene brzine, a u toj prometnoj nesreći tri su osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede.
Zabilježen je i jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira, dva prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici i jedan prekršaj iz Zakona o održivom gospodarenju otpadom.
Iz PU krapinsko – zagorske dodaju i da je prilikom sortiranja otpada u poduzeću u Mokricama, pronađena vrećica s 453 komada raznog streljiva.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba