Iz PU krapinsko - zagorske upozoravaju građane da oružje, streljivo ili minsko - eksplozivna sredstva nipošto ne odlažu u kontejnere za smeće ili ostavljaju u prirodi

Prilikom sortiranja otpada u poduzeću u Mokricama, radnici pronašli vrećicu s 453 komada raznog streljiva

Objavljeno: 19.07.2021. zagorjeinternational

U petak prilikom sortiranja otpada u poduzeću u Mokricama, radnici su pronašli jednu plastičnu vrećicu u kojoj se nalazilo 453 komada raznog streljiva, koje su preuzeli policijski službenici.

– Apeliramo na sve građane da oružje, streljivo ili minsko – eksplozivna sredstva nipošto ne odlažu u kontejnere za smeće ili ostavljaju u prirodi, jer na taj način izravno ugrožavaju živote drugih ljudi. Podsjećamo, i dalje se provodi kampanja “Manje oružja – manje tragedija”. Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijsku postaju, već mogućnost za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u vama najbližoj policijskoj postaji – poručuju iz Policijske uprave krapinsko – zagorske.

Najnovije po kategorijama

ŽELIMO ZADRŽATI MLADE NA NAŠIM BREGIMA: “Lobor će uskoro dobiti vrtić i kulturni centar, a otkupit ćemo i zemljište za uređenje sportskog centra”

OPĆINA I ŽUPA LOBOR SUTRA SLAVE SVOJ DAN: Tim povodom, razgovarali smo s načelnicom Ljubicom Jembrih, koja je dobila povjerenje građana za drugi mandat na čelu općine

ŽELIMO ZADRŽATI MLADE NA NAŠIM BREGIMA: “Lobor će uskoro dobiti vrtić i kulturni centar, a otkupit ćemo i zemljište za uređenje sportskog centra”

Objavljeno: 25.07.2021. jelenajazbec

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter