Ne propustite jer smijeh je lijek, a oni najbolje znaju kako vas dobro nasmijati

NABAVITE SVOJU ULAZNICU: U nedjelju u Donjoj Stubici gostuje Kerekesh Teatar s hit komedijom “Pokopaj me nježno”

Objavljeno: 14.07.2021. zagorjeinternational

U sklopu trećeg “Ljeta u Donjoj Stubici”, na prostoru Termi Jezerčica, ove nedjelje s početkom u 21 sat igra predstava “Pokopaj me nježno”.
Ova se komedija Kerekesh Teatra bavi deficitarnim zanimanjem – grobarima. Iako zvuči nevjerojatno, jer ako je nešto u životu sigurno, to je njegov kraj, plemenito zanimanje grobara očito više nije popularno. Iznimka nije ni selo Strahlinec, u kojem je direktor Puh otvorio vrata pogrebnog poduzeća i mrtvačnice pod nazivom “Pokopaj me nježno” i raspisao natječaj za zapošljavanje, na koji se javljaju zanimljivi i neobični likovi. Pripreme za prvi sprovod mogu početi, a pokojnik je – dobrovoljac.
U predstavi glumi anđeoska ekipa: Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Goran Koši, Matko Knešaurek i Mijo Pavelko, a tekst i režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.
Ulaznice su u prodaji putem interneta, u sustavu Entrio.hr na linku http://bit.ly/entrioljetoustubici te u Turističkoj zajednici područja Donja Stubica i Gornja Stubica, Pučkom otvorenom učilištu Donja Stubica, Punkt Beer Houseu i na ulazu u Terme Jezerčica. Ulaznice će se moći kupiti i na dan predstave od 19 sati na ulazu u Terme Jezerčica. Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, dok je cijena online ulaznica 50 kuna. U slučaju lošeg vremena, predstava će igrati u sportskoj dvorani Donja Stubica.

– Dopustite nam da vas nasmijemo. Vidimo se na predstavi! – poručuju iz Kerekesh Teatra.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba