Gradsko vijeće Pregrade objavilo je javni poziv

TRAŽI SE DESETERO MLADIH PREGRAČANA: Postanite članom četvrtog saziva Savjeta mladih svoga grada

Objavljeno: 13.07.2021. AB

Gradsko vijeće Pregrade pokrenulo je postupak biranja članova Gradskog savjeta mladih i njihovih zamjenika objavom Javnog poziva za isticanje kandidatura.

Kandidature za novi saziv Savjeta mladih Grada Pregrade mogu se podnijeti do utorka, 27. srpnja, i to osobno u pisarnicu Grada Pregrade (Josipa Karla Tuškana 2, 1. kat, soba br. 15), elektroničkom poštom na [email protected] skenirane u pdf formatu ili preporučeno poštom na adresu: Grad Pregrada, J.K. Tuškana 2, Pregrada, s naznakom “Prijedlog kandidata za izbor članova Gradskog savjeta mladih”.

U Savjet mladih biraju se osobe koje u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo imaju između navršenih 15 i 30 godina života, s prebivalištem ili boravištem na području Pregrade. Pravo predlaganja kandidatura imaju učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj, udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade te neformalne skupine mladih koje se sastoje od najmanje 20 mladih s prebivalištem ili boravištem na području Grada Pregrade. Gradsko vijeće će na temelju pisanih i obrazloženih kandidatura izabrati petero članova i petero zamjenika članova, koji će činiti četvrti saziv Savjeta mladih Grada Pregrade. Ostale informacije i obrasce potrebne za prijavu možete pronaći na internetskoj stranici Grada Pregrade ili OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba