Tri TOP outfita za manje od 250 kuna

Misliš da je nemoguće?! Pogledaj naše TOP ulove s ljetnih sniženja

Objavljeno: 12.07.2021. admin

Krenula su ljetna sniženja i mi smo se uputili u Westgate Shopping City kako bismo pronašli najpovoljnije ljetne ulove.  Istražili smo ponudu ljetnih kombinacija u kojima ćeš se lako pronaći, bez obzira planiraš li dnevno druženje na kavici, izlazak s prijateljicama ili pak odlazak na plažu u društvu svoje druge polovice.

Tri potpuno različita outfita, s nečim zajedničkim – niti jedan ne prelazi budžet od 250 kuna! U nastavku pronađi super ljetne kombinacije za dane pred nama…

Dnevni look

Ove godine dašak glamura i profinjenosti u ljeto unose prozračni materijali. Kombinacija kratkih hlačica, majice i ravnih sandala idealna je za kavu ili dnevno druženje s ekipom, bilo da si u gradu ili na nekoj vrućoj ljetnoj destinaciji.

Kako ga nositi i gdje pronaći najbolje ljetne komade? U nastavku donosimo odličnu outfit ideju..

Večernji look

Haljina lepršavog i ugodnog materijala idealan je izbor za večeru ili pak koktel uz more. Uz dodatak potpetica u žarkoj boji… koje su složili bi se ‘must have’ svakog večernjeg looka. Izbor je uistinu ogroman… U nastavku donosimo naš prijedlog….

Look za plažu

Lagani materijali, raskošne neonske boje uz nezaobilazne puf jastučiće na ramenima pobrinut će se da kombinacija za plažu odiše profinjenošću kao s modne piste. Ne zaboravi na šešir koji će te zaštititi od paklenih vrućina.  U nastavku donosimo našu ideju..

Haljina Calliope, 49,90kn; šešir Calliope 59,90kn; sandale Calliope 99,90kn+ vezice 29,90kn. Dostupno u Westgate Shopping Cityju

Ukoliko želiš malo glamurozniji look i imaš malo veći budžet na raspolaganju, dnevnom looku dodaj sunčane naočale Ray-Ban, Optika Anda 1230 kn ili pak naočale za plažu Saint Laurent, Optika Anda 2740 kn.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter