Drugi dan MUF-a obilježio koncert Marka Tolje, kojeg je jako pogodilo što zbog prehlade nije mogao dati svoj maksimum

“Tijelo je sinoć reklo ‘NE’, ali zato sam imao Zagorce, koji su dokazali da su stvarno ‘prijateli pravi’ i nosili me svojom dobrotom”

Objavljeno: 11.07.2021. Alen Brodar

Drugi dan Malog uličnog festivala u Stubičkim Toplicama obilježio je koncert Marka Tolje, koji je u Park Maksimilijana Vrhovca privukao brojnu publiku. Pjevač se prije koncerta ispričao publici da je prehlađen i da neće moći dati svoj maksimum, a po prvi puta u karijeri mu je, kako sam kaže, pukao glas. Tolju je to pogodilo, a povodom toga oglasio se i na Instagramu:
– Sinoć mi se prvi put u 16 godina profesionalne karijere dogodilo da mi je glas skroz “pukao” i da nisam mogao održati koncert kako treba. Pjevao sam u tih 16 godina sa raznim bolestima i prehladama, u premorenim stanjima i ponekad u nehumanim uvjetima. Ali jučer je tijelo jednostavno reklo: “NE!”. Svaki viši ton bio je bitka za sebe. Ali zato sam sinoć imao Zagorce koji su dokazali da su stvarno “prijateli pravi”, koji su me nosili svojom dobrotom i podrškom unatoč svemu. Druga fotka pokazuje koliko sam nakon koncerta bio devastrian što mi se to dogodilo i što vam nisam mogao dati 100 % sebe. Hvala vam Stubaki i Mali ulični festival od srca i nadam se da ćete mi dati priliku za “popravni” jer bili ste divni i to vam nikada neću zaboraviti! – napisao je Tolja.

Instagram Marko Tolja

Ipak, publika je nagradila njegov nastup koji je trajao više od sat vremena velikim pljeskom.
Večeras u Stubakima od 18 sati nastupaju domaći dečki Tomy & Vladek, u 19 sati na rasporedu je predstava “I živjele su sretno”, a od 22 sata na glavnoj pozornici nastupaju The Frajle.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba