OVO ĆE RAZVESELITI SVE FANOVE "ORIGINALNE" COLONIJE: Pomirili su se Indira i Boris, pa najavili suradnju!

SVEMU JE KUMOVALA ŠLJIVOVICA: “Mediji su od ovoga napravili bombu, a mi ćemo im pripremiti bombe od pjesama”

Objavljeno: 11.07.2021. zagorjeinternational

Pomirili su se Indira Levak i Boris Đurđević. Članovi “originalne” Colonije zakopali su ratne sjekire i spremaju novu suradnju, prvu nakon što je Indira napustila grupu 2017. godine, otkrili su za Story.hr.

– Životne prilike, pa i neki novi trendovi na glazbenoj sceni, utjecali su na nas da pokušamo surađivati i s drugima. Tako je Boris počeo raditi s Ivanom, a ja s drugim autorima na moja dva samostalna albuma. Iz današnje perspektive mislim da nam je stanka itekako dobro došla. Malo smo se odmorili od glazbene rutine i sad puni žara idemo pokazati gdje nam je mjesto pod ovim glazbenim nebom. Veselim se toj autorskoj suradnji i tome što ćemo ubrzati puls starim, ali i novim fanovima. Važno je naglasiti da i dalje karijeru nastavljam graditi samostalno. Do obnove suradnje došlo je nekako spontano, nevidljive sile su nas spojile, neka nostalgija, stare uspomene – otkrila je Indira za Story.

Skladatelj, producent i aranžer Boris Đurđević kaže da su se prirodno zišli i prirodno se ponovno spojili.

– Surađivali smo više od 20 godina i potpuno je u redu da nakon toliko godina dođe do kreativnog zasićenja. Imali smo kreativnu stanku nekoliko godina, što nam je, vjerujem, oboma dobro došlo, jer smo sad svježi, puni novih ideja, baš kao nekada. Indira se etablirala kao solo izvođač, Colonia s Iva­nom Lovrić također, veselim se radu na oba projekta. Mediji su od toga napravili bombu, a mi ćemo im pripremiti bombe od pjesama – kazao je Boris i dodao kako su se dogovorili nakon nekoliko rakija.

– Razgovarali smo satima u mom studiju, razmatrali sve opcije, bacali ideje i onda otišli kući ljuljajući se od šljivovice! Odmah smo se dogovorili da nije u redu što smo ispraznili hladnjak od alkohola, ali da je sasvim u redu da ponovno surađujemo, jer ipak se poznajemo najbolje – zaključio je Đurđević.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba