Danas je na rasporedu "Večer pjesme i tambure"

Mačanske mažoretkinje “Alina” oduševile nastupom pred domaćom publikom nakon 16 mjeseci

Objavljeno: 09.07.2021. zagorjeinternational

U sklopu manifestacije “Mačanski ljetni kutek”, u četvrtak je kod općinske zgrade u Maču organizirano druženje s Mačanskim mažoretkinjama Alina.
One su nakon 16 mjeseci bez nastupa pred domaćom publikom, odradile mini koncert, pa je, kako izvještava Radio Zlatar, publika mogla uživati u izvedbama kadetkinja, juniorki i seniorki. Izvedeno je 20-ak koreografija, među kojima su neke ostvarile zapažene rezultate na državnim natjecanjima.

– Čestitam trenericama i djevojkama na svim uspjesima koje redovito postižu na natjecanjima. Naš ponos! – poručila je načelnica Mača Mladenka Mikulec.
S obzirom na to da se ovogodišnja “Tamburašku noć” u Maču zbog epidemioloških razloga neće održati, večeras od 20 sati održava se “Večer pjesme i tambure”, na kojoj će nastupiti ŽVG “Kajda”, KUD “Ljudevit Gaj” i TS Savski valovi, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

Najnovije po kategorijama

ŽUPAN STRIČAK: Varaždinski dani rata, koji su bili ključna točka ratnih zbivanja 1991., gdje je došlo do prevage na našu stranu, zaslužuju pažnju državne razine

Predstavljen program obilježavanja 30. godišnjice oslobođenja grada Varaždina te Dana branitelja Varaždinske županije

ŽUPAN STRIČAK: Varaždinski dani rata, koji su bili ključna točka ratnih zbivanja 1991., gdje je došlo do prevage na našu stranu, zaslužuju pažnju državne razine

Objavljeno: 17.09.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter