Na ukupno 63 lokacije u čitavoj Hrvatskoj:

Tri zagorske osnovne škole u projektu “Sportski praznici 2021.”

Objavljeno: 04.07.2021. zagorjeinternational

Osnovne škole Zlatar Bistrica, Stjepana Radića Brestovec Orehovički i Side Košutića Radoboj, sudjeluju u sportsko -edukativnom projektu “Sportski praznici 2021.” za koji su u svakoj županiji formirane tri lokacije za njegovo održavanje – dakle, ukupno 63 u Hrvatskoj. Provedba projekta koji je za djecu besplatan, počela je početkom ovog tjedna i trajat će četiri uzastopna tjedna, do 23. srpnja. Provodi se,od ponedjeljka do petka od 9 do 12 sati, na školskim otvorenim prostorima pod stručnim vodstvom kineziologa.

Projekt je pokrenuo Hrvatski školski sportski savez u suradnji sa županijskim školskim savezima i uz potporu Ministarstva turizma i sporta, a njegov je cilj  uključiti što veći broj djece u organizirani oblik tjelesne aktivnosti te njen kontinuirani nastavak tijekom ljetnih praznika. 

Najnovije po kategorijama

ŽELIMO ZADRŽATI MLADE NA NAŠIM BREGIMA: “Lobor će uskoro dobiti vrtić i kulturni centar, a otkupit ćemo i zemljište za uređenje sportskog centra”

OPĆINA I ŽUPA LOBOR SUTRA SLAVE SVOJ DAN: Tim povodom, razgovarali smo s načelnicom Ljubicom Jembrih, koja je dobila povjerenje građana za drugi mandat na čelu općine

ŽELIMO ZADRŽATI MLADE NA NAŠIM BREGIMA: “Lobor će uskoro dobiti vrtić i kulturni centar, a otkupit ćemo i zemljište za uređenje sportskog centra”

Objavljeno: 25.07.2021. jelenajazbec

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter