NOVA TURISTIČKA OAZA ZAGORJA: U Konjščini, u blizini planine Ivanščica, smjestio se Zagyland, hotel i sportsko - rekreacijski centar, izletište, gastronomska meka, odmor za oči i dušu...

Idealan za aktivni obiteljski odmor, teambuilding, djevojačke i momačke večeri – uz luksuzne sobe i SPA, tu su sportski tereni, sjenica s grillom i minibarom, a uskoro i quad safari!

Objavljeno: 04.07.2021. zagorjeinternational

Okružen pitomim zagorskim bregima, u pitoresknom mjestu Konjščina, u blizini planine Ivanščica, smjestio se – Zagyland.
Hotel i sportsko – rekreacijski centar, izletište, gastronomska meka, odmor za oči i dušu, obiteljsko okupljalište… Toliko izbora, a tako malo vremena!

– Raditi u hotelijerstvu i ugostiteljstvu u Hrvatskoj za niz poslodavaca gotovo 30 godina, odraditi niz događaja, vjenčanja, cateringa, kongresa i seminara, rođendana i obiteljskih proslava, coffee breakova, cocktail partyja, dočeka novih godina, teambuildinga, tečajeva, predavanja, prezentacija, protokola i predotvaranja, donosi u životu veliko iskustvo, znanje, puno poznanstava i prijateljstava ali i ono nešto što nas je dovelo do projekta Zagyland – imati napokon nešto svoje. Putujući po Hrvatskoj i svijetu, upijali smo ponudu, gostoprimstvo i osjećaj “value for money”, kako bismo jednog dana sve doživljaje i osjećaje pretočili u posebnu ponudu i bili drugačiji – kaže vlasnik Darijo Markulin, koji je vrata Zagylanda službeno otvorio 19. lipnja.

Smještaj
Ugodne, prostrane, unikatne, luksuzne, tople, čiste – sve su to epiteti koji opisuju sobe u Zagylandu, točnije, šest soba i jedan luksuzni apartman koji su, između ostaloga, opremljeni sigurnosnom karticom, izoliranim vratima, hlađenjem/grijanjem, soft madracima, televizijskim i radijskim prijemnikom, a tu su i balkon, podno grijanje, besplatni WiFi i parking.

Gastronomska ponuda
Taman kada ste pomislili da vas više ništa ne može iznenaditi, evo novih ugodnih iznenađenja jer Zagyland vam omogućuje da osjetite hranu i uživate u životu!

Doručak – od klasike do neuobičajenih, ali vrlo hranjivih kombinacija, iznenadite i poslovne partnere i počastite ih najvažnijim obrokom u danu. Kušajte zagorski doručak, vrhunske sendviče, sezonske namirnice, smoothie – mašta nema granica.
Tu je i Zagyland club, ekskluzivni privatni prostor za sva vaša prijateljska, obiteljska i poslovna druženja (organizacija rođendana, djevojačke ili momačke zabave, prezentacije i promocije, gala večere…)

SPA
Za goste na smještaju besplatno korištenje bazena, garderobe, ručnika i ogrtača.
SPA se sastoji od finske saune za četiri osobe, jacuzzi za tri osobe, osvježavajući tuš, relax ležaljke, otvoreni bazen 8×5 metara s protustrujnim plivanjem, tri plaže.
Bazen za vrijeme sezone nudi i posebnu uslugu hrane i pića, pa ćete uživati uz odlične sendviče, bezalkoholna pića i napitke, točeno pivo i hladne koktele!

Aktivni odmor
Ukoliko biste pak željeli udahnuti malo svježeg zraka i pritom se dobro zabaviti, pronaći svoj “chi”, poboljšati komunikaciju u obitelji ili tvrtki, Zagyland za vas nudi pregršt aktivnosti na otvorenom i zatvorenom prostoru.

MALI NOGOMET
Igralište 30×20 metara s umjetnom travom, ogradom i LED rasvjetom za maksimalno 10 osoba.
Cijena najma za jedan sat (uključena garderoba, tuševi, lopta) – 250 kuna radnim danom i 300 kuna vikendom i blagdanima.
Radno vrijeme malonogometnog terena je svakodnevno od 9 do 22 sata.

BADMINTON
Teren s umjetnom travom, mrežica, reketi i loptica. Cijena najma za dva sata je 35 kuna radnim danom i 50 kuna vikendom i blagdanima.

BAUERNGOLF
Zagyland prvi u Hrvatskoj prezentira “seljački golf” s devet edukativnih stanica. Cijena najma je 10 kuna radnim danom i 15 kuna vikendom po osobi, uz posebnu obiteljsku i grupnu cijenu.
Radno vrijeme je od 9 do 19 sati.

NAJAM BICIKLA
Na raspolaganju su vam i potpuno novi sportski muški i ženski bicikli – za odrasle 26“ i za djecu 20“.
Ekipa u Zagylandu predložit će vam obilazak lokalnih destinacija uz pomoć karata ili po unaprijed definiranim rutama (10, 20 ili 50 kilometara). Cijena najma po satu je 10 kuna radnim danom i 15 kuna vikendom i blagdanima.

NAJAM SJENICE
U Zagylandu vam je na raspolaganju pet natkrivenih sjenica 5×5 metara, s osiguranim parkingom, rasvjetom, ležaljkom, otvorenim grillom i minibarom.
Sjenice su pripremljene s ložištem za grill (drvo i kocka za potpalu, ugljen), a uračunata je i upotreba Bauerngolfa za sve korisnike sjenice.
Minibar je popunjen pivom, domaćim bijelim vinom, mineralnom vodom i sokom – plaćanje prema potrošnji i redovnom cjeniku.
Najam sjenice je 400 kuna radnim danom i 500 kuna vikendom i blagdanima, a možete naručiti i svježe pripremljeno meso za roštilj iz Zagyland restorana.

STRELIČARSTVO ILI ZRAČNA PUŠKA
Sigurno ste bar jednom u životu poželjeli biti Willhelm Tell ili Robin Hood, a sada vam se pruža prilika da to isprobate, a ako vam se baš jako svidi, možete se uključiti i u klub i sudjelovati na zanimljivim turnirima.
Cijena najma za jedan sat iznosi je 40 kuna radnim danom i 50 kuna vikendom i blagdanima.

QUAD SAFARI (uskoro u ponudi)
Zašto je Zagorje “bajka na dlanu”, uskoro ćete moći otkriti na nov i inovativan način – planinski zrak, vjetar u kosi, livade i potoci, moderna konjska snaga, zvuk moći i avantura može početi.
Aquarius quad safari stajat će 330 kuna za 45 minuta radnim danom i 350 kuna vikendom i blagdanima.
Monster quad safari stajat će 450 kuna za 90 minuta radnim danom i 500 kuna vikendom i blagdanima.
U cijenu je uključen vodič, potkapa, kaciga i osvježenje.

DJEČJE IGRALIŠTE
Dok odrasli uživaju, i djeca će pronaći idealno mjesto za igranje i zabavu. Imajte na oku svoje najmlađe dok se zabavljaju i sigurno igraju. Zagyland dječje igralište opremljeno je odabranim spravama inovativnog dizajna.
Na recepciji potražite dječje bojalice, slagalice, društvene igrice (“Čovječe, ne ljuti se”, šah, “Pogodi tko je”, igraće karte, “Domino”, “Čovječe, glupiraj se”, “Krazy kritzel” i sl.)
U večernjim satima otkrijte s djecom čari svemira uz pomoć teleskopa i nezaobilaznih svemirskih lokacija vidljivih s terase.

STOLNI TENIS & STOLNI NOGOMET
Očekuju vas odlični stolovi te ograđena igrališta na umjetnoj travi. Na recepciji preuzmite potrebne rekvizite – loptice i rekete. Cijena najma je 25 kuna.

PAINTBALL
Za više informacija i organizaciju kontaktirajte recepciju ili [email protected].

TEAMBUILDING
Dođite s idejom ili željom, svrhom svojeg druženja, a sve ostalo prepustite ekipi iz Zagylanda i uživajte u životu kroz timske igre: utrka u tačkama, utrka u vrećama, hodanje na daskama, povlačenje užeta, piljenje drva, prenošenje jaja, bauerngolf, streličarstvo, zračna puška, zagorski triatlon, kuća od slame…

HIKING
Ako dosad niste, vrijeme je za osvajanje vrha Ivanščice uz malu pomoć, s “transferom” do/od polazne točke po cijeni od svega 75 kuna.

LOV I RIBOLOV
Ljubitelji sportskog lova i ribolova slobodno se obrate za detaljni dogovor oko organizacije lova, sukladno lovnom kalendaru i pravilima Lovačkog društva “Fazan” Konjščina, a ribolovci mogu okušati sreću na bajerima, u suradnji sa Sportsko – ribolovnim klubom “Štuka” Konjščina.

Za sve dodatne informacije, posjetite internetsku stranicu Zagylanda, gdje se nalaze i kontakti te upute za rezervaciju.

Zagyland – Hotel i SRC
Bočaki 3
HR-49282 Konjščina

Telefon: +385 49 464 300
Mobitel: +385 99 5445 444
e-mail: [email protected]

Dobrodošli u Zagyland. Ne sanjajte svoj život, živite svoj san!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba