U Slunju održano Državno kickboxing prvenstvo za starije kadete u point fightingu

Članice Kickboxing kluba Krapina, Nikolina Rebić i Antonela Cesarec viceprvakinje države, pridružio im se i Danijel Latin iz KBK “Ninja” Zabok

Objavljeno: 04.07.2021. AB

Na državnom prvenstvu u kickboxingu održanom u subotu u Slunju, na kojem je nastupilo 132 natjecatelja iz 20 klubova, u disciplini point fighting za starije kadete, članice Kickboxing kluba Krapina Nikolina Rebić i Antonela Cesarec osvojile su srebrne medalje.

– Nikolini Rebić ovo je bio prvi nastup na državnom prvenstvu, a natjecala se u kategoriji preko 65 kilograma. Nakon dugog perioda bez treninga Nikolina, se za ovo prvenstvo kratko spremala na otvorenom terenu, zahvaljujući DVD-u Straža i dokazala da se od nje može puno očekivati u nadolazećem razdoblju. Nikolina je osvojila odlično drugo mjesto, kao i Antonela Cesarec, koja se natjecala u kategoriji do 55 kilograma. Čestitke našim viceprvakinjama – poručili su iz KBK-a Krapina.

Gabrijel Latin, član Kickboxing kluba “Ninja” Zabok osvojio je srebrnu medalju u kategoriji starijih kadeta do 42 kilograma, u disciplini point fighting.

– U ovoj sportskoj godini u vrijeme Corona virusa i otežanih treninga i nastupa, čestih izmjena kalendara natjecanja vrijedni članovi KBK Ninja Zabok ipak u Zabok donose sedmu medalju sa značajnijih nastupa – prvenstva RH i Europskog Kupa – kažu iz KBK-a “Ninja”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba