Održan je radni sastanak vezan uz organizaciju 24. Susreta za Rudija

Središnje događanje održat će se u nedjelju, 12. rujna, a prethodit će mu glazbeni program i otvorenje izložbi u petak i subotu

Objavljeno: 30.06.2021. zagorjeinternational

U ponedjeljak je u Gornjoj Stubici održan radni sastanak vezan uz organizaciju 24. “Susreta za Rudija”. Dogovoreno je da će se središnje događanje – otvorenje Susreta i letački program, održati u nedjelju 12. rujna. Za petak i subotu, 10. i 11. rujna, predviđena su glazbena događanja koja bi se trebala odvijati na prostoru Muzeja seljačkih buna, kao i otvorenje prigodnih izložbi.
Sastanku su nazočili načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić, zamjenica krapinsko-zagorskog župana Jasna Petek, zatim Stjepan Kordić, Ivan Krulić i Kristijan Dujmić, ispred Ministarstva obrane Republike Hrvatske i Oružanih snaga Republike Hrvatske, Vesna Helfrih, pročelnica Ureda za branitelje Grada Zagreba, Ernest Risek ispred Ministarstva hrvatskih branitelja, Vlatka Filipčić Maligec, voditeljica Muzeja seljačkih buna, Kornelia Vnučec i Marina Breber, ispred Turističke zajednice grada Donja Stubica i općine Gornja Stubica, Emir Mehdić ispred Zagrebačkog zrakoplovnog tehničkog saveza te pročelnica općinskog Jedinstvenog upravnog odjela Gordana Jakopović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba