Važna obavijest iz HP-a!

Od 1. srpnja do kraja kolovoza zatvaraju se poštanski uredi u Vinagori, Poznanovcu i Belcu

Objavljeno: 30.06.2021. zagorjeinternational

Hrvatska pošta obavijestila je korisnike da će od 1. srpnja do 31. kolovoza neki poštanski uredi biti privremeno zatvoreni. Jedan od njih je poštanski ured Vinagora, pa će se za vrijeme privremenog zatvaranja, razina obavljanja univerzalne usluge osigurati u poštanskom uredu u Desiniću, na adresi Ulica Jurice Prejca 1. Radno vrijeme poštanskog ureda je ponedjeljkom od 8 do 17 sati te od utorka do petka od 8 do 14.30 sati. Usluge će se obavljati i u poštanskom uredu u Pregradi, na adresi Stjepana Radića 17. Radno vrijeme poštanskog ureda je od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati.
Poštanski ured u Poznanovcu također će privremeno biti zatvoren, a za to će vrijeme korisnici univerzalne usluge moći obavljati u poštanskom uredu u Bedekovčini, na adresi Trg Ante Starčevića 7. Radno vrijeme ureda je ponedjeljkom od 8 do 17 sati te od utorka do petka od 8 do 15 sati. Korisnici će uslugu moći obaviti i u poštanskom uredu u Zlatar Bistrici, na adresi Josipa Kraša 1. Radno vrijeme je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 14 do 17 sati te utorkom i četvrtkom od 9.30 do 12 sati.
Privremeno će se zatvoriti i poštanski ured u Belcu. Korisnici će uslugu moći obaviti u poštanskom uredu u Zlataru, na adresi Park hrvatske mladeži 2, gdje je radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, kao i u poštanskom uredu Lobor, na adresi Trg svete Ane 26, gdje je radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8 do 11 sati, te u poštanskom uredu Budinščina, na adresi Budinščina 8, gdje je radno vrijeme u ponedjeljak od 8 17 sati te od utorka do petka od 8 do 14.30 sati.
Na zgradi poštanskih ureda u Vinagori, Poznanovcu i Belcu postavljeni su poštanski kovčežići, koji će se i dalje prazniti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba