Poznati detalji prometne nesreće u Zagrebu koja je oduzela još jedan mladi život

Motociklist (21) je pretjecao kolonu vozila i udario pješakinju (20) na pješačkom prijelazu – preminula je u vozilu hitne

Objavljeno: 26.06.2021. zagorjeinternational

Kao što smo već izvještavali, u prometnoj nesreći koja se dogodila noćas 45 minuta iza ponoći kraj Studentskog doma “Stjepan Radić” u Zagrebu, život je izgubila pješakinja na koju je naletio motociklist.

Očevid prometne nesreće provela je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, u suradnji s djelatnicima Druge postaje prometne policije Zagreb Policijske uprave zagrebačke.

– Prema za sada prikupljenim podacima, hrvatski državljanin (21) upravljao je motociklom desnom prometnom trakom Jarunske ulice u smjeru istoka. Osnovano se sumnja da je započeo s radnjom pretjecanja kolone vozila koja se nalazila ispred njega, zbog čega se prestrojio u lijevu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, krećući se za sada neutvrđenom brzinom. Tom prilikom motociklom je naletio na hrvatsku državljanku (20) koja je prelazila cestu preko obilježenog pješačkog prijelaza. Pješakinja je uslijed naleta zadobila teške tjelesne ozljede od kojih je preminula u vozilu hitne pomoći. Vozač motocikla također je zadobio teške tjelesne ozljede – rekli su iz Policijske uprave krapinsko – zagorske, istaknuvši kako Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu poduzima mjere i radnje iz svoje nadležnosti radi utvrđivanja uzroka prometne nesreće.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba