Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Zlatar Bistrice

Za predsjednicu je sa sedam glasova “za“ i pet “suzdržanih“ izabrana Nataša Krajačić, potpredsjednik Dražen Mikulec

Objavljeno: 21.06.2021. zagorjeinternational

U petak je održana konstituirajuća sjednica novog saziva Općinskog vijeća Zlatar Bistrice. Za predsjednicu je sa sedam glasova “za“ i pet “suzdržanih“  izabrana Nataša Krajačić, a dužnost potpredsjednika obnašat će Dražen Mikulec.

Članovi u ovom sazivu su Dražen Mikulec, Stjepan Uroić, Božidar Kuštović, Vladimir Frčko, Katarina Špoljar, Sonja Vlahek, Tomislav Tukač, Leonard Fulir, Tomislav Paradi, Nataša Krajačić, Silvestar Buden i Ivana Martinjak. Dakle, HDZ ima tri vijećnika, koalicija SDP-a, HSS-a i HSU-a osvojila je šest mandata, a četiri vijećnika su nezavisna.

Novoizabrana predsjednica Nataša Krajačić zahvalila je okupljenim vijećnicima na danom povjerenju koje će se truditi opravdati te istaknula kako će surađivati sa svima bez obzira kojoj stranačkoj opciji pripadali.

-Trudit ću se biti tolerantna i pravedna i uvažavat ću svako mišljenje i prijedlog. Želim da ovo Vijeće odiše demokratskom i konstruktivnom raspravom i kvalitetnim idejama i prijedlozima – rekla je Krajačić.
Čestitala je i novoj načelnici Vesni Mikulec na izboru.

-Nadam se da ćemo kvalitetno surađivati s ciljem što brže realizacije postojećih i ostvarivanja novih projekata koji su prijeko potrebni našoj Zlatar Bistrici – kazala je predsjednica Nataša Krajačić.
Uz čestitke svim novoizabranim vijećnicama i vijećnicima poželjela im je uspješan rad i mudrost u donošenju odluka.

-Bez obzira na stranačke boje, vjerujem da svi imamo isti cilj – razvoj naše općine. U tom interesu moramo raditi zajedno, kvalitetno surađivati i konstruktivno raspravljati – poručila je Krajačić.

Čestitke vijećnicima uputila je i načelnica Zlatar Bistrice Vesna Mikulec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba