ISKORISTITE SVOJ POTENCIJAL

Pronađite posao po svojoj mjeri na području Krapinsko – zagorske županije – evo što se nudi

Objavljeno: 20.06.2021. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Prostoria d.o.o. zapošljava samostalnog računovođu (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijave su otvorene do 31.7. Uvjeti su viša stručna sprema, iskustvo na sličnim poslovima, korištenje engleskog jezika u govoru i pismu, aktivno korištenje MS Office paketa. Od kandidata se očekuju i točnost, ažurnost, analitičnost, fleksibilnost, organizacijske sposobnosti, proaktivnost u rješavanju problema. Detalje provjerite ovdje.

Trgocentar d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 27.6. Posao podrazumijeva utovar/istovar robe, komisioniranje robe za prodavaonice i skladište. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Više na linku.

Zagorski dvorac dva d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a prijave su otvorene do 15.7. Posao obuhvaća prijem gostiju, davanje potrebnih informacija, smještanje gostiju te stručno i ljubazno pomaganje gostima u svim uslugama vezanim uz recepciju u hotelu. Potrebno je radno iskustvo od godine dana te minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Multi-Star d.o.o. zapošljava blagajnika automata (m/ž). Mjesto rada je Krapina, a prijave su otvorene do 30.6. Posao obuhvaća vršenje isplata na ruletu i aparatima. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Provjerite detalje ovdje.

Enucleo projekti d.o.o. zapošljava montera aluminijske stolarije (m/ž). Mjesto rada je Zlatar, a prijave su otvorene do 10.7. Posao obuhvaća montiranje aluminijske stolarije i staklenih stijena, a poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Potrebno je radno iskustvo od minimalno godinu dana. Više na linku.

BVB – SAN d.o.o. traži prodavača u partnerskom centru (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a prijave su otvorene do 7.7. Uvjeti su najmanje srednja stručna sprema, iskustvo na istom ili sličnom poslu, komunikativnost, proaktivnost, predanost poslu, organiziranost, pedantnost, fleksibilnost i izvrsne komunikacijske, prezentacijske i prodajne vještine. Provjerite detalje ovdje.

LiberOfficium j.d.o.o. traži samostalnog financijskog knjigovođu (m/ž) u Zaboku. Prijave su otvorene do 30.6. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite više putem linka.

Okiroto d.o.o. zapošljava operatere rotolijeva (m/ž) u Pregradi. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 30.6. Posao obuhvaća rad u proizvodnji na stroju za rotaciono kalupljenje. Više na linku.

Tecniplast Inst d.o.o. zapošljava pomoćnog radnika u bravarskoj radioni (m/ž). Lokacija rada je Sveti Križ Začretje, a prijave su otvorene do 30.6. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se završena osnovna škola, a iskustvo nije uvjet. Provjerite više putem linka.

iVIZIJA d.o.o. traži voditelja hotelskog restorana (m/ž). Mjesto rada su Krapinske Toplice, a prijave su otvorene do 30.6. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Posao uključuje rad s gostima, posluživanje, ali i organiziranje rada (rasporedi, planovi), vođenje nabave, unaprijeđenje usluge. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba