Počela “Radobojska ljetna događanja“, koja će trajati do kolovoza

DUGO, TOPLO LJETO U RADOBOJU: Dođite, očekuje vas pregršt radionica, filmskih projekcija i kulinarskih natjecanja

Objavljeno: 19.06.2021. zagorjeinternational

U petak su počela “Radobojska ljetna događanja“ u organizaciji Općine Radoboj, Muzeja Radboa, Savjeta mladih Općine Radoboj, Osnovne škole Side Košutić Radoboj i Društva Naša djeca Radoboj koja će trajati do 27. kolovoza. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Danas i u subotu, 10. srpnja održat će se informatička radionica za djecu i branitelje Krapinsko-zagorske županije u Osnovnoj školi Side Košutić Radoboj, zatim u petak, 25. lipnja s početkom u 21 sat, na terasi Muzeja Radboa, održat će se projekcija animiranog filma “Mali Bigfoot“.

Od 28. lipnja do 23. srpnja, od ponedjeljka do petka, od 9 do 12 sati održat će se Sportski praznici 2021. u Osnovnoj školi Side Košutić Radoboj u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza, zatim u nedjelju, 4. srpnja s početkom u 21 sat, na terasi Muzeja Radboa održat će se projekcija obiteljskog filma “Godina vjenčanja“, potom u srijedu 7. srpnja s početkom u 18 sati održat će se na terasi Muzeja Radboa nastup Desinićkih i Radobojskih mažoretkinja, a istog dana, s početkom u 19 sati, također na terasi Muzeja Radboa, povodom Svjetskog dana čokolade, održat će se natjecanje za najbolji čokoladni kolač u Radoboju.

Događanja se nastavljaju u petak, 9. srpnja kada će se s početkom u 17 sati, u Radobojskom trnacu, održati kreativne radionice i susreti DND Radoboj i DND Sveti Križ Začretje, zatim s početkom u 19 sati Pričaonica “Tonka će sutra“ Jelene Pervan te na terasi Muzeja Radboa, s početkom u 21 sat, projekcija dječjeg animiranog filma “Luis i društvo iz svemira“.

U subotu, 10. srpnja, s početkom u 18 sati, u Hiži štrukljov održat će se Natjecanje u izradi najboljih radobojskih štruklji, a od četvrtka 15. srpnja do subote 17. srpnja od 18 do 21 sat održavat će se Dječje znanstvene radionice, robotika, arheologija te radionice o svemiru. Zatim, u subotu 17. srpnja s početkom u 20 sati organiziran je Noćni uspon na Strahinjčicu, a polazak će biti ispred Muzeja Radboa i Hiže vinove loze.

Nastavak događanja bit će se u subotu 24. srpnja, kada će se s početkom u 19 sati, u Radobojskom trnacu održati Playstation turnir. U petak, 30. srpnja s početkom u 21 sat na terasi Muzeja Radboa održat će se Stand up comedy nastup Vlatka Štampara, potom u četvrtak 5. kolovoza s početkom u 18 sati, u Radobojskom trnacu održat će se Beerfest u Radoboju, u utorak 10. kolovoza s početkom u 18 sati na terasi Muzeja Radboa, održat će se gostovanje YouTubera i TikTokera Veronike Rosandić i Darija Oreškog, zatim u subotu 14. kolovoza s početkom u 21 sat, na terasi Muzeja Radboa održat će se predstavljanje dokumentarnog filma o Hrvatskom zagorju “Zagorskim stezama vuskim“ autora Tina Macana, Karla Žerjava i Marka Cerovca. U subotu, 21 kolovoza s početkom u 18 sati, u Hiži štrukljov održat će se natjecanje u izradi najbolje Radobojske gibanice, zatim u srijedu, 25. kolovoza  s početkom u 9 sati, u parku Osnovne škole Side Košutić Radoboj održat će se radionica bojanja klupa, koševa za smeće i kućica za ptice.

Manifestaciju “Radoboj – ljetna događanja“ zatvorit će u petak, 27. kolovoza, na terasi Muzeja Radboa s početkom u 20.30 sati, predstava “Ramzo i Ančica“ Amaterskog kulturno-umjetničkog društva “Žensko kazalište“ iz Gornjeg Jesenja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba