HUM NA SUTLI: Novi predsjednik Općinskog vijeća Danijel Javorić Barić (SDP), dopredsjednik Goran Križanec (Nezavisni)

JUTRIŠA: Sve opcije su željele predsjednika, netko je morao ‘presjeći’. U Vijeću sada imamo spoj mladosti i iskustva, pozivam sve na punu sinergiju u radu na opće zadovoljstvo svih Humčana

Objavljeno: 18.06.2021. Alen Brodar

U Humu na Sutli održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća, na kojoj je za predsjednika većinom glasova izabran Danijel Javorić Barić (SDP), a za dopredsjednika Goran Križanec (Nezavisni).

– Na moju inicijativu vijećnici obiju nezavisnih lista (Jutriša – Vidiček) izabran je predsjednik Općinskog vijeća, nositelj liste SDP-a, Danijel Javorić Barić,kojeg su i predlagali vijećnici SDP-a. Situacija prema izbornim rezultatima bila je takva da nijedna opcija nije mogla postići većinu u vijeću, a sve su opcije željele imati predsjednika Vijeća. Netko je morao imati toliko razboritosti da se stvari poslože s ciljem konstituiranja vijeća. Možda je moglo biti i drugačije, ali smatram da je i ovo dobro rješenje. Svako daljnje odugovlačenje moglo nas je samo voditi u nove izbore za članove općinskog vijeća, što nije bio moj cilj, ali ni vijećnika s obiju nezavisnih lista, a nadam se ni vama, dragi birači. Vjerujem da će gospodin Javorić Barić, kao i svi vijećnici, nastojati djelovati konstruktivno i dovoljno kreativno u radu Vijeća. Sve ideje i prijedlozi u cilju boljitka žitelja Huma na Sutli, a koji će imati financijsku opravdanost, bit će dobro došli i pretočeni u programe rada Općine. Bit će ovo spoj mladih snaga punih ideja s jedne strane te s druge strane iskustva, godina rada i do sada ostvarenih projekata. Čestitam još jednom izabranim vijećnicima,  predsjedniku, te pozivam sve na punu sinergiju u kreiranju i radu na opće zadovoljstvo svih žitelja općine Hum na Sutli – kazao je načelnik Huma na Sutli Zvonko Jutriša.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba