"JOŠ JAČE ZA MAČE": Na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća, za predsjednika ponovno izabran Mladen Sedak Benčić

NAČELNICA MIKULEC: Nadam se dobrim i konstruktivnom prijedlozima te kvalitetnim raspravama

Objavljeno: 17.06.2021. JJ

Konstituirano je Općinsko vijeće Mača. Za predsjednika je ponovno izabran Mladen Sedak Benčić, a za potpredsjednike Mirjana Sedlar i Igor Pelko.
S liste SDP – HSS – HSU u vijeće je ušlo 10 vijećnika – Mladen Sedak – Benčić, Marija Pavlek, Krunoslav Špoljar, Mirjana Sedlar, Zlatko Jakuš, Štefica Trčak, Dražen Mutak, Ankica Ščapec, Zdravko Benčić i Marija Biljak, koja je ušla umjesto načelnice Mladenke Mikulec, a s liste HDZ – ZDS – Reformisti tri vijećnika – Igor Pelko, Ladislav Jambreković i Vladimir Babić.

– Čestitam gospodinu Mladenu Sedaku Benčiću na ponovnom mandatu na mjestu predsjednika Općinskog vijeća. Čestitam i svim vijećnicima koji su dali svečanu prisegu da će svoju časnu dužnost obnašati odgovorno i u interesu svih mještana. U ovom sazivu nalazi se šestero dosadašnjih vijećnika i sedam novih lica. Svima skupa puno sreće u radu. Nadam se dobrim i konstruktivnom prijedlozima, kvalitetnim raspravama, osobnom vijećničkom doprinosu u realizaciji projekata te odličnoj suradnji – poručila je načelnica Mikulec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba