Održana konstituirajuća sjednica

Za predsjednika Općinskog vijeća Svetog Križa Začretja izabran Ivica Roginić, a za potpredsjednike Dubravka Mišak Skočaj i Miljenko Šoštarić

Objavljeno: 16.06.2021. zagorjeinternational

U utorak je održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Svetog Križa Začretja. Budući da je zbog nespojive dužnosti s funkcijom načelnika Marko Kos svoj mandat u  Općinskom vijeću dao u mirovanje, članicom Vijeća je postala Nadica Tenšek, pa Općinsko vijeće u novom sazivu čine Ivica Roginić, Juraj Matkun, Dražen Čvek, Marko Jelenić, Dubravka Mišak Skočaj, Darko Mišak, Nadica Tenšek, Miljenko Šoštarić, Tomislav Milunović, Ivan Grozaj, Ivica Mlinarić, Mirko Šivalec i Branko Kvež.
Za predsjednika Općinskog vijeća izabran je Ivica Roginić, a za potpredsjednike Dubravka Mišak Skočaj i Miljenko Šoštarić. Na sjednici su birani i članovi pojedinih radnih tijela Općinskog vijeća. Tako su u Mandatnu komisiju izabrani Juraj Matkun, Darko Mišak i Nadica Tenšek, u Odbor za izbor i imenovanje Dražen Čvek, Juraj Matkun i Dubravka Mišak Skočaj, dok su u Odbor za Statut i Poslovnik izabrani Ivica Roginić, Dražen Čvek i Tomislav Milunović.
Na kraju sjednice načelnik Marko Kos čestitao je izabranim vijećnicima te ih sve pozvao na suradnju u korist stanovnika općine Sveti Križ Začretje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba