IZBORNA SKUPŠTINA: Za predsjednika DVD-a Lepajci izabran Tomislav Cigula, a za zapovjednika Ivan Vidović

GRADONAČELNIK GREGUROVIĆ: Lako je dok je dobro, no, kada dođe do bilo kakvih kriznih situacija, ruka vatrogasca je prva koja priskače u pomoć i zato im veliko hvala

Objavljeno: 16.06.2021. zagorjeinternational

Održana je izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Lepajci, na kojoj je za predsjednika izabran Tomislav Cigula, a za zapovjednika Ivan Vidović.
Nadzorni odbor čine predsjednik Branko Cvrtila, te Juraj Šenjug i Ivica Vidović, a u Upravni odbor izabrani su Tomislav Cigula i Ivan Vidović, predsjednik i zapovjednik po dužnosti, zatim Ivica Ljubaj, Antonio Herceg, Franjo Cigula, Mladen Vidović, Mario Ljubaj, Franjo Herceg, Petar Grozdek, Kristijan Ranogajec, Goran Ranogajec, Nikola Cigula, Andrija Vidović, Lea Vidović i Franjo Vidović.
Izbornoj skupštini nazočio je i gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović koji se kratko obratio okupljenima, zahvalivši dosadašnjem vodstvu DVD-a te poželio sve najbolje novom vodstvu i kazao kako Grad potpomaže vatrogastvo već dugi niz godina.
– Vidljivo je to u svakom DVD-u na području grada, pa tako i kod DVD-a Lepajci, kojem je Grad pomogao kod uređenja pročelja na vatrogasnom domu te dvorane, a sad i kod uređenja dvorane, koja će biti dom za Gradski puhački orkestar Krapina. Na Gradu je da kroz proračun svake godine ulaže u vatrogastvo jer se radio o kamenu temeljcu našeg društva koji najbrže intervenira u bilo kojim nepogodama i bez njih ne možemo zamisliti našu svakodnevicu. Lako je dok je dobro, no, kada dođe do bilo kakvih nepovoljnih i kriznih situacija, ruka vatrogasca je prva koja priskače u pomoć i zato im velika hvala. Grad će i dalje nastaviti s izdvajanjem značajnih sredstva za vatrogastvo ne bi li im tako dao dodatni vjetar u leđa. Neka im je sa srećom, uz želju imaju što manje vatrogasnih, ali i drugih intervencija – poručio je gradonačelnik Gregurović. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba