Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

U moru dobrih događanja, ističe se jedan poseban i autentičan – WINE EnoGASTRO Vip Event

Objavljeno: 14.06.2021. zagorjeinternational

Napokon je došlo vrijeme da se i mjere pomalo krenu popuštati, što je rezultiralo organiziranjem sve većeg broja događanja. U moru raznih manifestacija koje se najavljuju za naredni period, ističe se jedan drugačiji – Wine EnoGASTRO Vip Event.

Agencija Ricerca Mercato i ove godine organizira ovaj autentičan događaj s kojim žele zbližiti lokalne izlagače i ugostitelje te ih kvalitetnim radionicama i educirati. Kao i do sada, organizator stavlja naglasak na kvalitetu lokalnih proizvođača, čiji će se brojni proizvodi moći kušati i probati na ovogodišnjim eventima. Na svakom eventu prezentirat će se regija u kojoj se event održava, s njenom bogatom enogastronomijom i kulturom.

Uz kvalitetne proizvode izlagača i edukativnih radionica, goste očekuju, pod “kuharskom palicom” Dragana Jovanovića, humanitarni “Cooking show” lokalnih ugostitelja i delicija te humanitarna degustacijska večera. Sav prikupljeni novac bit će doniran Udruzi osoba s invaliditetom Sisačko – moslavačke županije za novu “Sobu čuda”.

Wine EnoGASTRO Vip Eventi održavat će se na sljedećim lokacijama:

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba