Krapinsko – zagorska županija poziva zainteresirane poljoprivredne proizvođače, obrte i tvrtke

Prijavite se za sudjelovanje na osmoj Sajamskoj izložbi “100% zagorsko u Rijeci“

Objavljeno: 13.06.2021. zagorjeinternational

Krapinsko – zagorska županija je raspisala Javni poziv za osmu Sajamsku izložbu “100% zagorsko u Rijeci“, koja će se održati na riječkom Korzu u petak i subotu, 27. i 28. kolovoza.

Izlagači su dužni osigurati si vlastiti prijevoz, kao i noćenje, a Županija osigurava sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu, odnosno izlagačko mjesto i struju. Broj izlagačkih mjesta je ograničen, stoga Županija zadržava mogućnost odabira prijavljenih izlagača, a prednost će imati izlagači koji su na županijskim i nacionalnim ocjenjivanjima osvojili prva mjesta te koji su se u dosadašnjoj suradnji sa Županijom strogo pridržavali uputa i ugovornih obveza dobivenih od strane organizatora manifestacije.

Kotizacija za sudjelovanje na manifestaciji po izlagačkom mjestu iznosi 100 kuna, a odabrani izlagači dokaz o uplati kotizacije dostavit će po dobivanju informacije o odabiru o sudjelovanju na manifestaciji.

Svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, obrti i tvrtke koji imaju sjedište te vrše proizvodnju na području KZŽ, svoje prijave za sudjelovanje moraju dostaviti najkasnije do 2. srpnja, putem pošte na adresu Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, Magistratska 1, 49000 Krapina ili na e-mail [email protected]. Detaljne informacije o pozivu možete pronaći ovdje. .

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba