Održana je konstituirajuća sjednica

Za predsjednicu Gradskog vijeća Klanjca izabrana Mirjana Smičić Slovenec

Objavljeno: 12.06.2021. zagorjeinternational

U četvrtak je održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Klanjca. U prisustvu pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Grada Klanjca Gordana Šobana, koji je otvorio sjednicu te Mirjane Smičić Slovenec, prve izabrane članice s kandidacijske liste koja je dobila najviše glasova te vodila sjednicu, prisegu je potpisalo 13 članova Gradskog vijeća, koji će ovu dužnost obnašati u mandatu 2021. – 2025., a to su: Toni Bogović (SDP), Gordana Petek Gašpar (SDP), Ilija Kranjčec (SDP), Miroslav Leš (SDP), Mirjana Smičić Slovenec (SDP), Alisa Šoban (SDP), Mladen Županić (SDP), Karlo Drčić (HDZ), Igor Jambrešić (HDZ), Krešo Sever (HDZ), Dragutin Žigman (HDZ), Jelena Bašić (HNS) i Matija Šoštar (HNS).

Za predsjednicu Gradskog vijeća izabrana je Mirjana Smičić Slovenec, koja je tako postala prva žena na čelu klanječkog predstavničkog tijela. Potpredsjednici Gradskog vijeća su Toni Bogović i Karlo Drčić.

Izabrana su i dva odbora. U Odbor za izbor i imenovanje izabrani su Ilija Kranjčec, kao predsjednik odbora te Miroslav Leš i Matija Šoštar, kao članovi.  U Odbor za Statut i Poslovnik izabrani su Jelena Bašić kao predsjednica te Mirjana Smičić Slovenec i Toni Bogović kao članovi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba