OČARAVAJUĆI AMBIJENT I VRHUNSKI KULTURNI PROGRAM: Od 25. lipnja do 21. srpnja održat će se još jedno "Ljeto u dvorcu Oršić"

U Gornjoj Stubici koncerte će održati Vanna i Pavel, a očekuju vas i dvije kazališne predstave te ljetno kino na otvorenom

Objavljeno: 12.06.2021. zagorjeinternational

U atriju dvorca Oršić – Muzeju seljačkih buna u Gornjoj Stubici održat će se nova sezona glazbeno – scenskog festivala “Ljeto u dvorcu Oršić”, u razdoblju od 25. lipnja do 21. srpnja.

Očekuje vas bogat kulturno – zabavni program, pa će tako 25. lipnja, u petak, s početkom u 21 sat, igrati predstava “Huligan”, u kojoj glavnu ulogu ima oroslavski glumac Matija Šakoronja. Ulaz je besplatan.

Tjedan dana kasnije, 2. srpnja, na rasporedu je ljetno kino na otvorenome, s početkom u 21.15 sati. Više informacija o filmu bit će dostupno uskoro, a cijena ulaznice iznosit će 20 kuna.

Idućeg dana, 3. srpnja, u atriju dvorca koncert će održati Vanna.

Nova glazbena poslastica stiže 9. srpnja, kada je na rasporedu koncert grupe Pavel.

Oba koncerta počinju u 21 sat, cijena ulaznice u pretprodaji je 40 kuna, a mogu se nabaviti u suvenirnici Muzeja seljačkih buna, Pučkom otvorenom učilištu Donja Stubica, Pivnici Punkt Beer House i Turističkom uredu TZP-a Gupčev kraj – ured u Hotelu Termi Jezerčica. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 50 kuna.

U subotu, 10. srpnja, u Gornjoj Stubici gostuje Teatar Rugantino, s predstavom “Uvijek će nam ostati ljubav”. Ulaznice možete nabaviti na istim prodajnim mjestima kao i za koncerte.

Manifestacija završava 21. srpnja, tradicionalno, koncertom Ethno Croatia, koji počinje 21 sat, a ulaz je slobodan.

Ethno Croatia je projekt Hrvatske glazbene mladeži koja u Grožnjanu okuplja mlade glazbenike cijeloga svijeta koji se druže i jedni od drugih uče o glazbi iz zemalja iz kojih dolaze. Oniu vrlo kratkom vremenu pripreme zajedničke koncerte na par lokacija u RH, pa, između ostaloga, gostuju i u Gornjoj Stubici.

Ljeto u dvorcu Oršić je manifestacija koja se održala već 16 godina zaredom na prostoru Muzeja seljačkih buna, a na kojoj su sudjelovali razni izvođači iz Hrvatske i inozemstva. U zadnje četiri godine glavnu organizaciju preuzela je Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica s ciljem da program festivala bude kvalitetan i raznovrstan (ozbiljna glazba, jazz, blues, etno glazba, rock i popularna glazba i predstave) i da sudjeluju strani i domaći izvođači koji svojim doprinosom glazbi, svojom kvalitetom i osebujnošću zaslužuju nastup na ovom festivalu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba