KUD "Zagorec" i Muzej Radboa vas pozivaju da budete dio projekta "Kreativno online":

Mlađi od 25 i stariji od 54 godine, prijavite se na zanimljive online kreativne radionice!

Objavljeno: 12.06.2021. zagorjeinternational

Kreativno online“ naziv je odobrenog projekta prijavljenog od strane Kulturno –  umjetničkog društva “Zagorec” Radoboj u partnerstvu s Općinom Radoboj i Muzejom Radboa, na poziv “Umjetnost i kultura online”, objavljen od strane Ministarstva kulture i medija.
Jednogodišnji projekt “Kreativno online“ namijenjen je mladima do 25 godina i starijima od 54 godine s područja Radoboja i okolice čiji su interes likovna, dramska, glazbena, kiparska, filmska te razna druga kreativna i kulturna područja.
– Ovim putem pozivamo sve zainteresirane mještane s područja općine Radoboj i okolnih mjesta da se uključe u besplatne online aktivnosti i steknu neformalna znanja iz likovne, dramske, glazbene i filmske umjetnosti, kulturne baštine i još puno zanimljivih i kreativnih radionica koje vas očekuju na video platformama – kažu iz Muzeja Radboa.
Prijave i odabir željenih radionica obavljat će se putem internetske stranice KUD-a “Zagorec”. U izborniku stranice svi zainteresirani odabiru link Prijavnice za radionice, sukladno svojoj dobi, popunjavaju prijavnicu i odabiru željenu radionicu ili više radionica. Nakon obrade prijavnica, buduće polaznike radionica kontaktirat će voditelj radionica te će se tada krenuti s održavanjem radionica.
– Budite i vi dio projekta “Kreativno online”, prijavite se na besplatne online radionice i postanite dio kulturnog i kreativnog stvaralaštva – poručili su iz Muzeja Radboa. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba