Zagorski gospodarski zbor, 29. po redu, bit će održan u Krapini, od 9. do 11. rujna 2021. godine, za vrijeme Tjedna kajkavske kulture

“Epidemiološka situacija nam zasad dozvoljava da razmišljamo o Zboru koji bi možda mogao biti na razini 2019., naše gospodarstvo zaslužilo je veliku manifestaciju”

Objavljeno: 09.06.2021. AB

Zagorski gospodarski zbor, 29. po redu, bit će održan u Krapini, od 9. do 11. rujna 2021. godine, za vrijeme Tjedna kajkavske kulture, u organizaciji Krapinsko – zagorske županije, Grada Krapine, HGK Županijske komore Krapina, Obrtničke komore KZŽ i Radija Kaj. Na prvom sastanku organizacijskog odbora ovogodišnjeg Zagorskog gospodarskog zbora, održanom u srijedu u Krapini, među ostalim, sudjelovali su župan Željko Kolar, gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, predsjednik HGK Županijske komore Krapina Josip Grilec, predsjednik Obrtničke komore KZŽ Darko Varga i direktor Radija Kaj Drago Gradečak. Na sastanku je istaknuto da će ovisiti o epidemiološkim mjerama hoće li Zagorski gospodarski zbor biti moguće organizirati u punom obimu kao i 2019. godine, ili u blažoj varijanti, u minimalnom obliku, kao prošle godine.

Malo drugačiji način

– Zagorski gospodarski zbor lani je zbog pandemije održan u čudnim okolnostima na koje nismo navikli,  u simboličnom obliku, čisto da zadržimo tradiciju i kontinuitet. Ove godine epidemiološka situacija nam zasad dozvoljava da razmišljamo o zboru koji bi možda mogao biti na razini 2019. godine, ali organiziran na malo drugačiji način. Naše gospodarstvo je zaslužilo jednu veliku manifestaciju, i ovom prilikom želim se zahvaliti svim gospodarstvenicima, obrtnicima, poduzetnicima i njihovim zaposlenicima na sjajno obavljenom poslu u  izuzetno teškim uvjetima u kojima su morali raditi sve ovo vrijeme. Gospodarstvo je pokazalo da je na zdravim temeljima. Vjerujem da ćemo s našim partnerima u datim okolnostima organizirati jedan vrlo dobar gospodarski zbor i da ćemo našim gospodarstvenicima dati mogućnost da se prezentiraju i da će to biti jedna generalna proba za iduću godinu, kad će Zagorski gospodarski zbor doživjeti svoje jubilarno, 30. izdanje, u normalnim okolnostima. Pozivam sve stanovnike Krapinsko – zagorske županije da se cijepe, jer ako nećemo imati dovoljnu procijepljenost, preko 60 posto, teško je očekivati da nećemo imati tešku jesen po pitanju korone – rekao je župan Kolar.  

Prijave do 30. lipnja

 Zainteresirani za sudjelovanje na 29. Zagorskom gospodarskom zboru se do 30. lipnja 2021. godine trebaju javiti – predbilježiti organizatorima, u prvom redu na službenu email adresu: [email protected] ili telefonom na broj 091/501-6420.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba