Održana 42. godišnja izvještajno - izborna skupština DVD-a Đurmanec

Vladimir Vuzem bit će počasni doživotni predsjednik Društva, za novog predsjednika izabran Krešimir Kralj, a za zapovjednika Zlatko Pavić

Objavljeno: 07.06.2021. zagorjeinternational

U subotu je održana 42. godišnja izvještajno – izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Đurmanec, na kojoj su jednoglasno usvojena tri izvješća za prošlu godinu – izvješće o financijsko – materijalnom poslovanju društva, o radu DVD-a te izvješće Nadzornog odbora.
Također, jednoglasno je dana razrješnica starom Upravnom odboru te je za novog predsjednika izabran Krešimir Kralj, a njegovim je zamjenikom imenovan Željko Škrlec. Za zapovjednika je imenovan Zlatko Pavić, a za njegovog zamjenika Tomica Pelin.
Skupština je jednoglasno donijela odluku kojom se Vladimir Vuzem proglašava počasnim doživotnim predsjednikom DVD-a Đurmanec. Priznanje za najvatrogasca 2019. godine dodijeljeno je Saši Horvatu, a za prošlu su godinu to priznanje dobili Marko Belošević, Mario Leljak, Mihael Pospiš, Kruno Horvat i Željko Škrlec.
Skupštini su nazočili načelnik Đurmanca Damir Belošević i predsjednik Vatrogasne Zajednice Krapinsko – zagorske županije Stjepan Skuliber.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba