U Svetištu Majke Božje Gorske u Loboru

Održano 3. Hodočašće osoba s invaliditetom – hodočastili i korisnici te predstavnici Doma Loborgrad i Udruge sv. Ana

Objavljeno: 07.06.2021. zagorjeinternational

U Svetištu Majke Božje Gorske u Loboru u nedjelju je održano 3. Hodočašće osoba s invaliditetom, piše Radio Zlatar. Budući da je jedna od inicijatorica ovog hodočašća bila ravnateljica Doma Loborgrad, Darinka Sviben, među hodočasnicima su bili i njihovi korisnici i predstavnici, kao i oni iz loborske Udruge Sveta Ana, čija je predsjednica Mateja Posarić izrazila zadovoljstvo što se ove godine, zbog popuštanja epidemioloških mjera, hodočašće osoba s invaliditetom moglo održati. Podršku nedjeljnom, kao uostalom i svim hodočašćima koji se održavaju u Svetištu Majke Božje Gorske, pružila je i Općina Lobor te načelnica Ljubica Jembrih. Misno slavlje, uz domaćeg župnika Tomicu Božičeka, predvodio je vlč. Matija Knok.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter