U Zagrebu otvoren novi mega projekt – zabavni park Amazinga West, na više od 3000 kvadrata

Trampolinski i ‘virtual reality’ park, zona za penjanje, ‘laser tag’, ninja staze, parkour – klinci će se raspametiti, a i oni nešto stariji

Objavljeno: 06.06.2021. zagorjeinternational

U sklopu novog trgovačkog centra – Family fun & home Mall na zagrebačkom Jankomiru, otvorena je Amazinga West, adrenalinsko-trampolinski zabavni park na više od 3000 kvadrata, piše Poslovni.hr.

Naime, radi se o novom mega projektu grupe koja je prije devet godina na Zagrebačkom velesajmu osnovala Karting Arenu, i kako se navodi u njihovoj objavi, prije pet godina destinaciju upotpunila Escape Room Arenom te kasnije i Axe Throwing Arenom, dok se izgradnjom Amazinga na Velesajmu, istaknuto je, prometnula u europskog lidera u kategoriji family ‘entertainment centara’.

Nakon što je prije nešto više od godinu dana otvorena Amazinga na Velesajmu postigla velik uspjeh, navode da je stvorila snažan odjek na hrvatskom, ali i europskom tržištu, kao potvrdu dobrog rada.

Prema voditelju Amazinge West, Alenu Spajiću, vlasnici su se odlučili za daljnju ekspanziju, te je odabir pao na zapadni dio grada pa je Zagreb tako “postao bogatiji za još jedno mjesto vrhunske zabave”.

– Uz trampolinski park, jednako namijenjen i iskusnim skakačima i entuzijastima koji se žele zabaviti, pritom učiniti i nešto dobro za svoje zdravlje, uključuje climbing zonu te laser tag koji je, kažu, hit među svim generacijama, zatim ninja staze, parkour te virtual reality park. Amazinga West će oduševiti sve generacije željne dobre zabave, no pored toga što će se ljudi odlično zabaviti, najveću pažnju pridajemo sigurnosti posjetitelja pa smo tako prije otvaranja odradili veliki broj sigurnosnih testova – ističe Spajić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter